Arkadasim valorantta kiza sovdu bende yanindaydim

uğraşırsa bro savcılığa falan gidip olaya kafayı takarsa bulur seni. riot bu konularda ciddi, resmi bi talep gelirse direkt olarak oyun içi logları, giriş yaptığın ip adreslerini falan savcılığa verebiliyor. hesabını silmen, nick değiştirmen falan bi şeyi değiştirmez yani. bu işlere kafayı takan tipler var bro, hem teknik tarafı bilen hem de hukuki olarak nasıl ilerleyeceğini bilen. küfür, tehdit, hakaret falan yaptıysan ses kaydı, ekran görüntüsü, video ne varsa toplayıp siber suçlara veya savcılığa verirler. türkiye’de hakaret tck 125, tehdit tck 106 kapsamında suç. savcı olaya bakar, deliller uygunsa siber suçlar riot’tan bilgileri ister. ordan ip, cihaz bilgisi, hesap geçmişi gelir. sonra seni bulup ifadeye çağırabilirler bro.
cok guzel sallamıssın

kuzenim hesabımı kullanıyordu o sövmüş dersin

Arkadasim troll amacli kiza kufur etmeye basladi kizda ince bi ses tonuyla bagirmaya basladi ben hicbirsey demedim kiza iste sonra kiz bana senide bulucam dedi dava acicam size demeye basladi ben kiza kufur bile etmedim tck madde 39 falan demeye basladi sizce valoranttan bana bisey yapabilir mi hesabimi siliyorum suan
kiz bendim knk gecmis olsun mahkeme de gorusuruz

Vay be lolde her küfür edeni dava etsem bu yazıları bodrumdaki lüks villamdan yazıcaktım ama nerede

Dava ederse bulutlar tazminatını da güzel bir şekilde sizden alır+ olarak avukat parası da sizden karşılanır yani dua edin sadece lafla kalsın kafaya takıp mahkemeye giderse her türlü bulurlar arkadaşını

kardom yanlış anlaşılmasın fakat devlet sahte diploması olanları bulamadıydı en son haberde öyle diyorlardı (ben demiyorum) seninle uğraşacaklarını sanmam

Geri