Bir arkadaşım Hyundai inoniq 6 aldı araba acayip premium hissetiriyor ve toggdan daha iyi olduğunu söyledi alan arkadaş yaptığı araştırmalar neticesinde, alırsan samsun bayisiyle görüş şuan en uygunu oraymışŞu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Bir arkadaşım Hyundai inoniq 6 aldı araba acayip premium hissetiriyor ve toggdan daha iyi olduğunu söyledi alan arkadaş yaptığı araştırmalar neticesinde, alırsan samsun bayisiyle görüş şuan en uygunu oraymışŞu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Bunun düşük kilometreleri ya da sıfırı ne kadar acaba
Tipi biraz değişik gibi geldi menzilinden falan memnun mu acaba arkadasinBir arkadaşım Hyundai inoniq 6 aldı araba acayip premium hissetiriyor ve toggdan daha iyi olduğunu söyledi alan arkadaş yaptığı araştırmalar neticesinde, alırsan samsun bayisiyle görüş şuan en uygunu oraymış
Togg otomobilimiz , yerli ve milliŞu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
350 km götürü en az diyor klima felan açık memnun, tipini arkasındaki rüzgarlk hariç beğendim ben Porsche havası varTipi biraz değişik gibi geldi menzilinden falan memnun mu acaba arkadasin
Dsg sıkıntılı degil miilla elektrikli yada hibrit mi olması lazım 1.5 corolla flame x pack kullanıcısı olarak serisinden skoda octavia bakmanı tavsiye ediyorum.
hayır hocam o 2010 lu yıllarda kaldı.Dsg sıkıntılı degil mi
DQ200 Kodlu kuru kavrama 7 ileri modellerde diğer çift kavrama şanzımanlara göre erken kavrama bitirme var ve volant değişimi gerekebiliyor. 1 ay önce SuperB için kavrama + volant değişimi işçilik ile 40K tuttu.Dsg sıkıntılı degil mi
Amcamda 2023 Kia Sportage vardı çok sorun çıkarıyordu her 1-2 ayda bir servise götürüyordu arabayı sattı Tesla model y ve 3008 bakıyor şimdi büyük ihtimal sıfır model Y alacakŞu an 2015 focus var, togg v2 düşünüyorum
Hocam model y en boş hali 2.2 civarı en boşu mantıklı miYeni zamlardan sonra durum ne oldu bilmiyorum ama 2m liranın bir tık üstüne 0 Tesla Model Y kadar iyi bir araba bana göre yok. Corolla (son kasada 1.5 motor yatak sarıyor , direksiyon kutusu problemi var), Civic kesinlikle iyi arabalar ancak vergi sistemi dolayısıyla çok pahalıya satılıyorlar. Tesla bunlarla kıyaslanacak bir araba değil. Yalnız son zamanlarda özellikle fren sistemi başta olmak üzere şikayetler okudum. Kronik mi firmanın yaklaşımı nasıl almadan önce bunlara bir göz atmak lazım.
Sana tavsiye ettikten sonra yeni Tesla Model Y Juniper'ı bayağı araştırdım. Araba inanılmaz sorunlu çıktı. Sürüş güvenliğini riske atacak kadar sorunlu olacağını tahmin etmezdim. Kesinlikle uzak dur. Ülkedeki 0 araba fiyatları gerçekten dudak uçuklatıyor. Elektrikli arabalar ilgi alanım olmadığı için diğer kullanıcıların önerilerini senin değerlendirmen daha sağlıklı olur. Şahsi fikrim 0 olsun 8-10 sene bende kalsın diyorsan elektrikli araçlar büyük soru işareti. 8-10 seneye elektronik olarak ne problem verir, batarya ne olur muamma. Senin kriterlerine en uygun araç bence 1.8 hybrid Corolla ama bunun da çok eksikleri var. 1.8 olduğu için MTV'si fazla. Senin kullanımında yakıt tasarufu yaptırmayabilir. Bir de aynı fiyata alabileceğin nerdeyse her araba Corolla'dan donanımlı ve konforlu olacaktır.Hocam model y en boş hali 2.2 civarı en boşu mantıklı mi