2 Milyon civarı araba önerisi

Zaten liste fiyatı satın alma fiyatı olmuyor , bayiye gidip fiyat almanız lazım

Bu ay zam gelmiş 1920 ymiş mesela

Paket arttıkça indirim oranı da artıyor genelde ona da göz atın , geçen ay 2100e r line alınabiliyordu fazla zamlanmış bence
Eğer gizli değilse bayinin adını alsam hocam hem kendi ilimdeki ile hem de o bayi ile pazarlık yapayim

Eğer gizli değilse bayinin adını alsam hocam hem kendi ilimdeki ile hem de o bayi ile pazarlık yapayim
Doğuşta öyleydi , dediğim videoya da baktıysanız hocam bayiye göre değişiyormuş ve o fiyattan verebilcekleri stokta limitli oluyormuş , bayiyle konuşun olmadı başka bayilere de sorarsınız o şekikde bulursunuz . Trocun da yeni motorlu versiyonu gelicek ondan da haberiniz olsun

Doğuşta öyleydi , dediğim videoya da baktıysanız hocam bayiye göre değişiyormuş ve o fiyattan verebilcekleri stokta limitli oluyormuş , bayiyle konuşun olmadı başka bayilere de sorarsınız o şekikde bulursunuz . Trocun da yeni motorlu versiyonu gelicek ondan da haberiniz olsun
Etsi olarak gelecekmiş ama etsi hakkında çok kotu şey duyduğum için sıcak bakmiyorum

DQ200 Kodlu kuru kavrama 7 ileri modellerde diğer çift kavrama şanzımanlara göre erken kavrama bitirme var ve volant değişimi gerekebiliyor. 1 ay önce SuperB için kavrama + volant değişimi işçilik ile 40K tuttu.
Hocam t roc(galiba dq200) bakarken tekrar sormak istiyorum bu sıkıntılar aşırı dur kalk ile oluyor diye duymuştum bilginiz var mı acaba

Hocam t roc(galiba dq200) bakarken tekrar sormak istiyorum bu sıkıntılar aşırı dur kalk ile oluyor diye duymuştum bilginiz var mı acaba
Hocam bence çok dert değil. 150K KM civarı kavrama değişimi gerekiyor.

Neden etmez hocam 0 ı zaten 2.5 m
Bayiler sürekli taigo-t roc-t cross bu ucluye surekli indirim yapiyor ciddi miktarda onu geçtim direkt o paraların arabası değil dediğim gibi c5 aircross bakabilirsin malzeme kalitesi biraz kötüdür ama konforu yalıtımı cidden çok iyidir

Bayiler sürekli taigo-t roc-t cross bu ucluye surekli indirim yapiyor ciddi miktarda onu geçtim direkt o paraların arabası değil dediğim gibi c5 aircross bakabilirsin malzeme kalitesi biraz kötüdür ama konforu yalıtımı cidden çok iyidir
Hocam neden bilmiyorum ama t roc seçtim gibi aramızda bir bağ oluştu,
1800 1900 civarına düşürmeye çalışacağım bayide pazarlık ile o fiyata ne dersiniz peki

polo al geç

Kesinlikle dediklerinize katılıyorum ve teşekkür ediyorumhocam. konuyu açtıktan sonra biraz daha düşünüp al sat yapılan 2. El arabalara da şans verebilecegimi fark ettim tam 2m a 6001 km T roc 1.5 benzinli buldum. Arac hakkında bilginiz var mı acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrudur tabii ki ama o kadar para verip 200k yapmış bir araba almak istemiyorum
Hibrit Tuscon, Sportage bak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,085
Üyeler
188,873
Son üye
Wesleyxzq
Geri