GökTürkHan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,204
Dostlar Eskiden Bilgilere Erişmek Zordu Bilgiler İnternet İçerisinde Belli Bir Forum Veya Siteden Doğrudan Doğru Bir Şekilde Bulunamıyor Veya Düzgün Bir Şekilde Anlatılıp Verilemiyordu Şimdi İse Günümüzde Yapay Zeka Desteği İlede Her Türlü Bilgiye Erişmek Ve Basit Yoluyla Öğrenmek İyice Kolaylaştı Ben MMO Tarzı Gerçek Zamanlı Stratejik Savaş Oyunu Yapmak İçin Uğraşıyorum Amacım Piyasadaki Pay To Win P2W Oyunlarına Karşı Emek Oyunu Kurmak Paranın Değil Verilen Emeğin Hakkını Konuşturmak Benimde Çok Büyük Bir Bilgim Yok Bende Yeni Yeni Öğreniyorum Ve Organize Etmeye Çalışıyorum Fakat Yetemiyorum Sizlerin Desteği Gerekiyor Amacım Doğrudan Para Kazanmak Değil Globalde Türklerde Yapmış Dedirtmek Sizlerden Yardım İstiyorum Gerekse Modellemede 3D Tasarımda Gerekse Oyunun Çekirdeğini Oluşturacak Kodlamada yazılımda Gerekse Ses Oluşturmalarında Yardımınız Gerekiyor Bir Ekip Çalışmasıyla Bu İşe Tutunmak Gerekiyor Sizlere Doğrudan Bir Bakiye Veremem Çünkü Bende Kazanmıyorum Eğerki Bu Ekipte Yer Almak İsterseniz Bilgilerimizi Ortaya Koyarak Oyunumuzu Tamamlar Ve Piyasaya Sürerde Oyunumuz Tutarsa Gelirlerden En İyi Şekilde Hepimiz Yine Emeklerimizin Karşılığını Alarak Yararlanırız
Unutmayınki Doğrudan Tek Bir Kişiden Bir Beklenti Arayışında Olmak Bizlere bir şey Kazandırmaz Başarı Ancak Başarılar Olarak Bir Amacı Başarmak Üzere Konuşlandırılıyorsa Başarı Sayılır.
Bir Amacı Başaramayan Başarı Ancak Adıyla Kalır Komutan Yoksa Orduda Yoktur Ordu Yoksa Komutanda Yoktur..
Ben Sizlere Emeklerinize Karşı Haklarınızı Sunmayacağım Demiyorum Ben Sizlere Bu Hakların Bendede Olmadığını Ancak Bir Arada Bir Sabır İle Ekipçe İlerlersek Bu Hakların Bizlere Fazlasıyla Döneceğini Diyorum Eğerki Dediklerime Katılırsanız Msg'den Yardımcı Olabileceğiniz Alanı Bana Yazarak Ulaşabilirsiniz Bu Başarı Ve Getiri Hepimizin Olsun. Ama Başaralım Boş Durmayalım Birşeyleri Başarmak İçin Çabalayalım
Unutmayınki Doğrudan Tek Bir Kişiden Bir Beklenti Arayışında Olmak Bizlere bir şey Kazandırmaz Başarı Ancak Başarılar Olarak Bir Amacı Başarmak Üzere Konuşlandırılıyorsa Başarı Sayılır.
Bir Amacı Başaramayan Başarı Ancak Adıyla Kalır Komutan Yoksa Orduda Yoktur Ordu Yoksa Komutanda Yoktur..
Ben Sizlere Emeklerinize Karşı Haklarınızı Sunmayacağım Demiyorum Ben Sizlere Bu Hakların Bendede Olmadığını Ancak Bir Arada Bir Sabır İle Ekipçe İlerlersek Bu Hakların Bizlere Fazlasıyla Döneceğini Diyorum Eğerki Dediklerime Katılırsanız Msg'den Yardımcı Olabileceğiniz Alanı Bana Yazarak Ulaşabilirsiniz Bu Başarı Ve Getiri Hepimizin Olsun. Ama Başaralım Boş Durmayalım Birşeyleri Başarmak İçin Çabalayalım
Son düzenleme: