Oyun Tasarlıyoruz Ekip Lazım

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,204
Dostlar Eskiden Bilgilere Erişmek Zordu Bilgiler İnternet İçerisinde Belli Bir Forum Veya Siteden Doğrudan Doğru Bir Şekilde Bulunamıyor Veya Düzgün Bir Şekilde Anlatılıp Verilemiyordu Şimdi İse Günümüzde Yapay Zeka Desteği İlede Her Türlü Bilgiye Erişmek Ve Basit Yoluyla Öğrenmek İyice Kolaylaştı Ben MMO Tarzı Gerçek Zamanlı Stratejik Savaş Oyunu Yapmak İçin Uğraşıyorum Amacım Piyasadaki Pay To Win P2W Oyunlarına Karşı Emek Oyunu Kurmak Paranın Değil Verilen Emeğin Hakkını Konuşturmak Benimde Çok Büyük Bir Bilgim Yok Bende Yeni Yeni Öğreniyorum Ve Organize Etmeye Çalışıyorum Fakat Yetemiyorum Sizlerin Desteği Gerekiyor Amacım Doğrudan Para Kazanmak Değil Globalde Türklerde Yapmış Dedirtmek Sizlerden Yardım İstiyorum Gerekse Modellemede 3D Tasarımda Gerekse Oyunun Çekirdeğini Oluşturacak Kodlamada yazılımda Gerekse Ses Oluşturmalarında Yardımınız Gerekiyor Bir Ekip Çalışmasıyla Bu İşe Tutunmak Gerekiyor Sizlere Doğrudan Bir Bakiye Veremem Çünkü Bende Kazanmıyorum Eğerki Bu Ekipte Yer Almak İsterseniz Bilgilerimizi Ortaya Koyarak Oyunumuzu Tamamlar Ve Piyasaya Sürerde Oyunumuz Tutarsa Gelirlerden En İyi Şekilde Hepimiz Yine Emeklerimizin Karşılığını Alarak Yararlanırız

Unutmayınki Doğrudan Tek Bir Kişiden Bir Beklenti Arayışında Olmak Bizlere bir şey Kazandırmaz Başarı Ancak Başarılar Olarak Bir Amacı Başarmak Üzere Konuşlandırılıyorsa Başarı Sayılır.

Bir Amacı Başaramayan Başarı Ancak Adıyla Kalır Komutan Yoksa Orduda Yoktur Ordu Yoksa Komutanda Yoktur..

Ben Sizlere Emeklerinize Karşı Haklarınızı Sunmayacağım Demiyorum Ben Sizlere Bu Hakların Bendede Olmadığını Ancak Bir Arada Bir Sabır İle Ekipçe İlerlersek Bu Hakların Bizlere Fazlasıyla Döneceğini Diyorum Eğerki Dediklerime Katılırsanız Msg'den Yardımcı Olabileceğiniz Alanı Bana Yazarak Ulaşabilirsiniz Bu Başarı Ve Getiri Hepimizin Olsun. Ama Başaralım Boş Durmayalım Birşeyleri Başarmak İçin Çabalayalım

Son düzenleme:
Oyuna paralı bir şey eklemeden yürümez oyun nereden para kazanacaksın baştan

Yine hayal aleminde yaşayacan bir çocuk işleri bilmeden bir anlık hevesle oyun yapımına adım atmaya çalışıyor

Yine hayal aleminde yaşayacan bir çocuk işleri bilmeden bir anlık hevesle oyun yapımına adım atmaya çalışıyor
Sende bu kafayla onu yapamayız bunu yapamayız diye denemeden Bir Katkı sağlayamayan Birisisin

ne alaka olm işi zaten içine girince öğrenirsin

Zarafel'in dediği ne kadar doğru olsa da hikaye, karakter, fikir, harita, mekanik vb. konularda yardımcı olurum. Yani çizim veya benzeri bir becerim yok ama fikir konusunda iyiyimdir. Yazarsın bana.

Oyuna paralı bir şey eklemeden yürümez oyun nereden para kazanacaksın baştan
Oyun Emek Oyunu Olucak Derken Oyun İçi Etki Etmeyen Kozmetikler falan birçoğu olucak burada ben devreye giriyorum oyunu tasarlayan dizayn eden olarak zaten kaldıki oyun 100tl gibi bir fiyat ile sunulacak zaten oyunu oynayacak olan kitle bu cuzi miktarı verir zaten bu sayede toksit kitleden kurtulmuşda oluruz ve ayrına oyundan para kazanmak sadece oyun içi birşeyler satarak olmuyor

oyunun kazandırıp kazandırmamasını bilmem. oyun büyür reklam alır. dogru şekilde entegre eder vs bi şekilde kazanma ihtimali var da gönül işleriyle bu iş yürümez. adam bi modeli tasarlayıp renklendirip entegre edecek animasyonu iskeleti vs yapacak. az da olsa parasını vereceksin ki o da görev edinecek. yoksa adamın canı istemez, hakkını vermez, kalkar gider vs. ama parasını verirsen artık onun görevi. paranın az olması onu bağlar.

Zarafel'in dediği ne kadar doğru olsa da hikaye, karakter, fikir, harita, mekanik vb. konularda yardımcı olurum. Yani çizim veya benzeri bir becerim yok ama fikir konusunda iyiyimdir. Yazarsın bana.
Oda olabilir bende zaten oyunu tasarlayacak devamlılığını sağlayacak dizayn edecek olanım bunu yine yapabiliriz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyunun kazandırıp kazandırmamasını bilmem. oyun büyür reklam alır. dogru şekilde entegre eder vs bi şekilde kazanma ihtimali var da gönül işleriyle bu iş yürümez. adam bi modeli tasarlayıp renklendirip entegre edecek animasyonu iskeleti vs yapacak. az da olsa parasını vereceksin ki o da görev edinecek. yoksa adamın canı istemez, hakkını vermez, kalkar gider vs. ama parasını verirsen artık onun görevi. paranın az olması onu bağlar.
Valla bu ülkede sıfırdan başlayıpta böyle besleyebilmek zor zengin olmak gerekir ben bilgilerimizi bir tutarak sıfırdan bir başarı ve ekmek teknesi kuralım diyorum ortaya bir vizyon koyuyorum

Yoksa her oyun kazandırır herşeyin bir alıcısı vardır burada yazdıklarım sadece kısa ve öz kelimeler oyunu oluştururken altta yatacak algoritma ap ayrı bir düzey

Oda olabilir bende zaten oyunu tasarlayacak devamlılığını sağlayacak dizayn edecek olanım bunu yine yapabiliriz

Valla bu ülkede sıfırdan başlayıpta böyle besleyebilmek zor zengin olmak gerekir ben bilgilerimizi bir tutarak sıfırdan bir başarı ve ekmek teknesi kuralım diyorum ortaya bir vizyon koyuyorum
bende bu işte istekliyim. çoğu bölümde az da olsa bilgim var ama daha bu ay bilgisayar alacağım o yüzden elimden bişey gelmez. 10 numara ekip bulmak zor ama imkansız değil. ortamlarda bulunup, az sohbet edip öyle seçmeniz daha mantıklı gibi, her insanı pat diye ekibe atarsanız bu sefer ilerde projeyi şak diye projeyi silecek duruma gelmeyin. illa vardır gönüllü insanlar ama yani. ne kadar bilgili oldugu da onemli

çok bilginiz yoksa ekibiniz de pek yoksa şuanlık keyfi olarak renpy türüne yönelin. bi piyasayı görün. baktınız sarıyorsa az para bulup adam akıllı projeye başlarsınız

Neden böyle diyorsunuz (çocuk veya değil farketmez) işin içine girmeye çalışması güzel değil mi kendine göre değilse salar bırakır kendine göreyse işin içine iyice girer başarılar elde eder belki nereden bilebiliriz

Sen kimsinde sana yardım edeyim? Liseli çoluk çocuğun hayal dünyasıyla mı uğraşacağız birde
Bu konuşmalarınla kim liseli belli ediyorsun zaten ben liseyi bitireli neredese 2 sene oluyor ve Vatanıma Hizmet İçin Msü'ye hazırlanıyorum aynı zamanda Türkiyede Türklerinde Belli Sektörlere Girmesi İçin Çabalıyorum Pekiya Sen Kimsin? Ben Konumda Sizlere Zorla Bana Yardım Edinde Demiyorum Etmeyeceksen Konuyu Kapa Başka Konuya Bak Bu Konuşmalarınla Zaten Seni Bir Gruba Almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,674
Üyeler
183,155
Son üye
Nagii
Geri