2000TL Hangi Gamepad Tercih Etmeliyim?

Styx

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
297
Bütçe
2000
En fazla 2000tl bütçem var. Daha ucuz ve fiyatının hakkını veren ürünler varsa önerebilirsiniz. FPS oyunları oynamıyorum hikayeli ya da ETS2, Forza Horizon 5, Asetto Corsa tarzı oyunlarda kullanıcam.
Aklımdaki modeller;

ATK Battle Axe
Fantech EOS Pro (İndirimde gözüküyor şu an 2000tl, bu fiyata kaçırma denecek ürün mü?)
Fantech Shooter III
8Bit do Ultimate 2C

Ayrıca kız arkadaşım için de bir gamepad bakıyorum. Pembe olursa iyi olur Shooter III mü tercih edilir Ultimate 2C mi?

Whatgeek üzerinden 2300 liraya Gamesir Cyclone 2 almıştım size de yöntemle almanızı tavsiye ederim. @katipke hocam Whatgeek’de halen çalışan bir indirim kodu var mı? İnternette diğer forumlara da bakarsanız konuyu bulabilirsiniz aynı fiyata çok daha iyi bir kol sonuçta şehir dışında olmayıp tabletten yazmaya çalışıyor olmasam inanın yardımcı olmaya çalışırdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
Whatgeek üzerinden 2300 liraya Gamesir Cyclone 2 almıştım size de yöntemle almanızı tavsiye ederim. @katipke hocam Whatgeek’de halen çalışan bir indirim kodu var mı? İnternette diğer forumlara da bakarsanız konuyu bulabilirsiniz aynı fiyata çok daha iyi bir kol sonuçta şehir dışında olmayıp tabletten yazmaya çalışıyor olmasam inanın yardımcı olmaya çalışırdım.
Sipariş numarasıyla siteye mail atıp gümrükte takılmaması olayından mı bahsediyorsunuz hocam? Denk gelip okumuştum öyle bir şey.

Sipariş numarasıyla siteye mail atıp gümrükte takılmaması olayından mı bahsediyorsunuz hocam? Denk gelip okumuştum öyle bir şey.
Evet tam o olay bir de indirim kodu bulursanız 2300 lira gibi bir fiyata alabiliyorsunuz ben öyle aldım en azından.

Kesinlikle yurt dışına girişmezdim haberin olsun. Gulikit kk3 pro tercih ederdim bunu almazsan da 8bitdo 2c olabilir

Kesinlikle yurt dışına girişmezdim haberin olsun. Gulikit kk3 pro tercih ederdim bunu almazsan da 8bitdo 2c olabilir
2000tl en üst limit hocam o yüzden seçenekler arasına koyamadım Gulikit maalesef. Teşekkür ederim yorumun için.

2000tl en üst limit hocam o yüzden seçenekler arasına koyamadım Gulikit maalesef. Teşekkür ederim yorumun için.
e var 2k altına ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aha

• Beğen
e var 2k altına ?

aha
hocam bende gamepad almayı düşünüyorum sizce bu mu yoksa ultimate 2c mi

hocam bende gamepad almayı düşünüyorum sizce bu mu yoksa ultimate 2c mi
Bunu kullanmadim ama C kullandım. 8bitdo malzeme kalitesi çok ayrı hissettiriyor hiç bir şey olmaz buna gibisinden ama mesela oyundayken joyistik hissiyatı olarak bunu öneriyor ikisini de kullanan arkadaşım

e var 2k altına ?

aha
Sizin attığınız yerden bakmamıştım hocam bu ve Ultimate 2c arasındayım şu an teşekkürler. Belki kendime KK3 kız arkadaşıma pembe 2C alabilirim, ikisini de deneyimlemiş oluruz. Ultimate 2c modelinde titreşim motoru var mı? Yarış oyunlarında vs. direksiyon hassasiyeti önemli benim için, deadzone açısından memnun musunuz?

Ekler

• 1754824028566.webp
    1754824028566.webp
    60.8 KB · Hit: 42
Eğer alabilirseniz cyclone 2 whatgeek üzerinden mantıklı bir seçim. Newwg indirim kodunu kullanarak alabilirsiniz. Almadan önce order note kısmına tc numaranızı yazıp aldıktan sonra da şu maili atmanız yeterli

[email protected] adresine atacaksınız. Gulikit markasını önermeye çok yanaşmıyorum.
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.

Eğer alabilirseniz cyclone 2 whatgeek üzerinden mantıklı bir seçim. Newwg indirim kodunu kullanarak alabilirsiniz. Almadan önce order note kısmına tc numaranızı yazıp aldıktan sonra da şu maili atmanız yeterli

[email protected] adresine atacaksınız. Gulikit markasını önermeye çok yanaşmıyorum.
I hope this message finds you well. I would like to kindly request that the total amount on the invoice for my order, including shipping fees, be listed as under 30 Euros. This is in accordance with Turkey's customs regulations, which stipulate that the customs limit is 30 Euros, including shipping. If the total exceeds this amount, my order may face customs issues.
Teşekkür ediyorum hocam akşama detaylı bakacağım. Kaça geliyor bu ürün bize, 59$ yazıyor ek bir vergi vs. çıkmıyor değil mi? Bu haliyle bile bütçemi aşıyor ama değerlendireceğim yine de, teşekkür ederim.

önermeye yanaşmıyorum tam olarak ne demek yani bilgim yok kefil olmuyorum mu yoksa iyi diyorlar ama bence değil mi? Ben elime almadım ama arkadaşın bahsettiği iki model de TR içinde var ve iki model de bence msı ,xbox, monster, trust gibi kollardan daha iyi

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,281
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri