Nerden bilelm birader cennete mi gittik daha önce. Hakkında bir şey bilmediğimiz yerle alakalı konuşmaya gerek yokAllah cennette sonsuza dek mutluluğu huzuru ve rahatlığı vaad ediyor.Sonsuza tek bir insan nasıl mutlu olabilir.Sonsuzluk yanlızlık Allah'a mahsus değil miydi?
Bunu bilmek için cennetemi gitmen gerekiyor cennette ne var nasıl bir yer diye soran olmadı ufkunu birazdaha genişlette öyle gel.Kimlerin yazmasını istiyorum kimler yazıyor işe bak.Konuşmanın gerek olmadığını düşünüyorsun ne diye yazıyorsun ne insanlar var.Nerden bilelm birader cennete mi gittik daha önce. Hakkında bir şey bilmediğimiz yerle alakalı konuşmaya gerek yok
Cennete gitmen gerekmediğine göre ordan Dünya ya gelmiş tanıdığın var heraldeBunu bilmek için cennetemi gitmen gerekiyor cennette ne var nasıl bir yer diye soran olmadı ufkunu birazdaha genişlette öyle gel.Kimlerin yazmasını istiyorum kimler yazıyor işe bak.Konuşmanın gerek olmadığını düşünüyorsun ne diye yazıyorsun ne insanlar var.
Ne anlatiyon oğlum sen ilk defa bu forumda bu kadar yobaz cahil hrisini gördüm kaybol lan hadi gözüm gormesin seniCennete gitmen gerekmediğine göre ordan Dünya ya gelmiş tanıdığın var heralde. Nasıl işlediğini tartışmak istediğin yeri neye benzediğini bile bilmiyorsun
Arkadaş eğlence arıyor galibaNe anlatiyon oğlum sen ilk defa bu forumda bu kadar yobaz cahil hrisini gördüm kaybol lan hadi gözüm gormesin seni
Ben eğlenceyi sizin evde buldum oğlum, kimin eğlendirdiğini biliyorsun .DArkadaş eğlence arıyor galiba
RĞŞWFĞAÖFĞWÇTÖAĞFÖAŞGÖALGÖWÖGÖALFWMBen eğlenceyi sizin evde buldum oğlum kimin eğlendirdiğini biliyorsun .D