Öneri EA Battlefield Sunucu Rezaleti

GökTürkHan

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,366
Sırf Para İçin Kozu Normal Kullanıcılara Verdi Parayı Basıp Sunucu Açan İlah Oluyor Oyunun Canını Okuyor O Kadar Para Veriyoruz Alıyoruz Oyunda Bir Sunucuya Bi Giriyoruz Ve Sonuç Adminin Canı Sıkılmış Banlıyor Adamı Öldürüyom Banlıyor Tanka Biniyom Banlıyor Tankı Patlatıyom Banlıyor Silah Değişiyom Nefes Alıyom Banlıyor Tam Bir Rezalet Para İsrafı 1-4-5

Sırf Para İçin Kozu Normal Kullanıcılara Verdi Parayı Basıp Sunucu Açan İlah Oluyor Oyunun Canını Okuyor O Kadar Para Veriyoruz Alıyoruz Oyunda Bir Sunucuya Bi Giriyoruz Ve Sonuç Adminin Canı Sıkılmış Banlıyor Adamı Öldürüyom Banlıyor Tanka Biniyom Banlıyor Tankı Patlatıyom Banlıyor Silah Değişiyom Nefes Alıyom Banlıyor Tam Bir Rezalet Para İsrafı 1-4-5
BoB , AMG klanlarında takıl hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
özel hiçbir sunucuya girmedim. direk operasyonlardan seddülbahir gibi senaryolar seçiyorum. hiçbir zaman başıma gelmedi.

Valla ne sunucu bulabiliyom nede banlanmadan oyanayabiliyom iyice rezillik yani
Filtreleri sıfırla diyince bazı filtrelere açık duruyor onu kendin sıfırla. Bazen de filtrelerin uygun olsa bile çıkmıyor. İnternetten sunucu isimlerine bakıp yazınca çıkıyor. Ben sunucu bulduğum gibi favorilere ekliyom hep oradan oynuyom.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,105
Üyeler
188,879
Son üye
dlzdma
Geri