Monitor taviyesine ihtiyacim var

Reaksiyon skoru
39
2-4 bin arasi bi monitor istiyorum 2. el almak mantikli mi beklentiler ne olmali yardimci olurmusunuz

Asus tufin monuterlerine bakıyorum bende çok kararsızım takipteyim konuyu

evet herhangi bi 4k cozunurlugr ihtiyacim yok 1080p yuksek hz dusuk ms istiyorum
bu fiyatlara bunlara bakabilirsiniz birde samsungun öğprenci indirimleri baya iy oluyor orayada bi bakın derim

Benimde aynen öyle https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,618337627.html bunu 3.5 a alicam karae degistirmezswm 4 ay daha garantisi varmış
valla 300hz 5 k ya falan satan gormustum butcemi asiyor benim onlarada bak istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k veya 1080 olmasi cok umrumda drgil 27 inch istemiyorum cs oynadigim icin fazla buyuk geliyor 24 inch ve assagisina okeyim ms dusuk olmasini istiyorum tamamen gaming odakliyim suan

bu fiyatlara bunlara bakabilirsiniz birde samsungun öğprenci indirimleri baya iy oluyor orayada bi bakın derim

Hocam 3.500 u cok asmasa dahaiyi

valla 300hz 5 k ya falan satan gormustum butcemi asiyor benim onlarada bak istersen

2k veya 1080 olmasi cok umrumda drgil 27 inch istemiyorum cs oynadigim icin fazla buyuk geliyor 24 inch ve assagisina okeyim ms dusuk olmasini istiyorum tamamen gaming odakliyim suan
Bende maks 3.500 dusunuyorum

bu modele bakabillirsiniz o zaman türkiyede yeni bir marka internetten biraz araştırın derim

reis yanlış atmışım onada bakbilirsin ama 3500 altı olan bu

buyuk ihtimalle 2. el piyasasina girisicez fazeon markayi tam bilmiyoruz tavla oynar gibi monitor almak istemiyorum tavlamizi 2. elde aticaz ucuza ariyorum suan bulursan alirim
(biraz komik bi cumle hrm tavla oynar hibi istemeyip hemde oynamak zorunda kalmak tr sartlari)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,092
Üyeler
184,887
Son üye
talha291
Geri