dogankccm0
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
2-4 bin arasi bi monitor istiyorum 2. el almak mantikli mi beklentiler ne olmali yardimci olurmusunuz
oyun için mi kulanıcaksınız2-4 bin arasi bi monitor istiyorum 2. el almak mantikli mi beklentiler ne olmali yardimci olurmusunuz
Evetoyun için mi kulanıcaksınız
evet herhangi bi 4k cozunurlugr ihtiyacim yok 1080p yuksek hz dusuk ms istiyorumoyun için mi kulanıcaksınız
Benimde aynen öyle https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,618337627.html bunu 3.5 a alicam karae degistirmezswm 4 ay daha garantisi varmışevet herhangi bi 4k cozunurlugr ihtiyacim yok 1080p yuksek hz dusuk ms istiyorum
evet herhangi bi 4k cozunurlugr ihtiyacim yok 1080p yuksek hz dusuk ms istiyorum
bu fiyatlara bunlara bakabilirsiniz birde samsungun öğprenci indirimleri baya iy oluyor orayada bi bakın derim
valla 300hz 5 k ya falan satan gormustum butcemi asiyor benim onlarada bak istersenBenimde aynen öyle https://www.akakce.com/monitor/en-u...d-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,618337627.html bunu 3.5 a alicam karae degistirmezswm 4 ay daha garantisi varmış
2k veya 1080 olmasi cok umrumda drgil 27 inch istemiyorum cs oynadigim icin fazla buyuk geliyor 24 inch ve assagisina okeyim ms dusuk olmasini istiyorum tamamen gaming odakliyim suan
2k ve ya 1080 mi kaç hz 27-24" ne istediğini yazarsan daha iyi yardımcı olabilirler
Hocam 3.500 u cok asmasa dahaiyibu fiyatlara bunlara bakabilirsiniz birde samsungun öğprenci indirimleri baya iy oluyor orayada bi bakın derim
Acer Nitro XF240YM3 oyun monitörü, 60 cm (23,8 inç) (60 cm ekran) Full HD, IPS, 180 Hz, 4 ms (GTG), DP 1.4, 2 x HDMI 2.0, yüksekliği ayarlanabilir, FreeSync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Acer Nitro XF240YM3 oyun monitörü, 60 cm (23,8 inç) (60 cm ekran) Full HD, IPS, 180 Hz, 4 ms (GTG), DP 1.4, 2 x HDMI 2.0, yüksekliği ayarlanabilir, FreeSync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bende maks 3.500 dusunuyorumvalla 300hz 5 k ya falan satan gormustum butcemi asiyor benim onlarada bak istersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k veya 1080 olmasi cok umrumda drgil 27 inch istemiyorum cs oynadigim icin fazla buyuk geliyor 24 inch ve assagisina okeyim ms dusuk olmasini istiyorum tamamen gaming odakliyim suan
bu modele bakabillirsiniz o zaman türkiyede yeni bir marka internetten biraz araştırın derimHocam 3.500 u cok asmasa dahaiyi
Bende maks 3.500 dusunuyorum
reis yanlış atmışım onada bakbilirsin ama 3500 altı olan buHocam 3.500 u cok asmasa dahaiyi
Bende maks 3.500 dusunuyorum
buyuk ihtimalle 2. el piyasasina girisicez fazeon markayi tam bilmiyoruz tavla oynar gibi monitor almak istemiyorum tavlamizi 2. elde aticaz ucuza ariyorum suan bulursan alirimbu modele bakabillirsiniz o zaman türkiyede yeni bir marka internetten biraz araştırın derim
reis yanlış atmışım onada bakbilirsin ama 3500 altı olan bu
Hocam tavsiyem 1080p alacaksaniz 27incden küçük alin kesinlikle.Bende samsung 27inc var goruntuyu ultraya alsan bile bi çamurluk oluyor kötü duruyor2-4 bin arasi bi monitor istiyorum 2. el almak mantikli mi beklentiler ne olmali yardimci olurmusunuz