🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,729
Aşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor. (Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir.( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlarda oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 Farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod Bedava alabilirsiniz.

Dostum ben 4-5 ay önce kendi telefon hattıma bu kampanyaya katıldım kod geldi valla sezon bitimine kadar maçları sıkıntısız izledim acaba tekrar denesem kod gönderirlermi ?

Bu kodların geçerlilik süresi var mı ? örnek veriyorum 3 4 hesaptan alıp 1 sene kullanamaz mıyız :D

Bu kodların geçerlilik süresi var mı ? örnek veriyorum 3 4 hesaptan alıp 1 sene kullanamaz mıyız :D
evet bende merak ettim şimdi kodun son kullanma tarihi vs var mı acaba bence eğer ki kodun kullanma süresi vs yoksa 4 hesaptan ayrı ayrı alınıp 1 yılı cıkartır gibi :blobdance:

evet bende merak ettim şimdi kodun son kullanma tarihi vs var mı acaba bence eğer ki kodun kullanma süresi vs yoksa 4 hesaptan ayrı ayrı alınıp 1 yılı cıkartır gibi :blobdance:
ben geçen sezon nisan ayında aldığım kodu cuma günü kullandım sıkıntı olmadı tek sorun bir defalık alınıyor aynı numara üzerinden

ben 3 gündür kullanıyorum hiçbir hareket yok neyi yanlış yapıyorum?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,522
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri