Yandex 3 aylık tod kampanyası nasıl yapılır

albono

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar merhaba yandex 3 aylık tod kampanyası tam olarak nasıl yapılmalı linke girdim varsayılan tarayıcı yaptım bonus kazandınız kısmı geldi telefonu girdim 6 gün arama yaptım ama olmadı mobil veri ile yapılmalı diye okudum bazı yerlerde öyle yaptım o da olmadı yandex hesabı falan mı açmak gerekiyor daha önce bir kampanyaya falanda katılmadım 2 telefondan denedim iOS’da safariden androidden chromedan ikisindende olmadı nerede yanlış yada eksik yaptığımı aydınlatırsanız sevinirim iyi günler

Çerezleri temizlememeniz gerekiyor bu süre boyunca.
Ben 3 numaradan katıldım 2 sine kod iletildi.

Çerezleri temizlememeniz gerekiyor bu süre boyunca.
Ben 3 numaradan katıldım 2 sine kod iletildi.
Hocam yanıtınız için teşekkür ederim kayıt olmadan önce temizleyip öyle mi kayıt olayım öyle birşeyler okumuştum

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim kayıt olmadan önce temizleyip öyle mi kayıt olayım öyle birşeyler okumuştum
Evet tarayıcıda her şeyi silin ardından kampanyaya katılın ve kod gelene kadar hiçbir veriyi temizlemeyip her gün arama yapın.
Ben 3 adet kod aldım 2 tanesi de yolda.

Evet tarayıcıda her şeyi silin ardından kampanyaya katılın ve kod gelene kadar hiçbir veriyi temizlemeyip her gün arama yapın.
Ben 3 adet kod aldım 2 tanesi de yolda.
Hocam çok teşekkür ederim son olarak kampanyaya yandex tod yazıp mı katıldınız yoksa qr mı okuttunuz şu yüzden sordum sıfırladıktan sonra Google’dan girmek sorun olur mu acaba diye birde satmayı düşünür müsünüz 1 tane

Son düzenleme:
Hocam çok teşekkür ederim son olarak kampanyaya yandex tod yazıp mı katıldınız yoksa qr mı okuttunuz şu yüzden sordum sıfırladıktan sonra Google’dan girmek sorun olur mu acaba diye birde satmayı düşünür müsünüz 1 tane
Yandex tod yazıp kampanyaya katıldım her seferinde başka da bir şey yapmadım farklı olarak.Elimde olan 3 kodu sattım diğer 2 kod gelince size yazabilirim satmak için.

Yandex tod yazıp kampanyaya katıldım her seferinde başka da bir şey yapmadım farklı olarak.Elimde olan 3 kodu sattım diğer 2 kod gelince size yazabilirim satmak için.
Tamam hocam teşekkür ederim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,133
Üyeler
183,530
Son üye
fevzicanakbltt
Geri