🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

Numarayı 3 gün kullandıktan sonra mi istiyor yoksa ilk arama motoru yapıp yandexi arattiktan sonra mı numaramızı istiyor,
Kendime yaptığımda hatırlamıyorum, şimdi arkadaşlara yaptık ya hiçbirinden numara istemedi

kodlar stacklenmiyor arkadaşlar haberiniz olsun. kampanya bittiği anda kodlar geçerliliğini yitiriyor. yani en iyi ihtimalle 30 aralıkta son kodu kullanıp 3 ay daha izleyebilirsiniz. sonrasında kodlar geçersiz sayılır

Mobil veriyle 4 gündür her gün 3 kez bir şey arattım, kod gelmedi diye mail attım. Bana bir link gönderdiler, sonra chrome arama motorunu yandex yapıp, arattım tel. numaramı istedi girdim, doğrulama kodu geldi onu yazdım ve sayaç ekranı geldi pcden tamamlayacağım artık.
Ekran görüntüsü 2025-08-20 090935.webp

Geçen sezon kendi numaramdan bu sezonda annemin numarasından aldım kodu iyi oldu. Kampanya yanlış hatırlamıyorsam 31 Ekimde son. Ekime doğruda babamın telefonunda alırım mis gibi olur.

Aşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor. (Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir.( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlarda oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 Farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod Bedava alabilirsiniz.

Aga şey sorucam ben 1-2 hafta önce yandexten s sport kampanyası drnedim kod gelmedi kampanya sona ermiş şimdi tod istiyorum süreniz doldu diyo ve hangisi doğru link bulamadım araştırıp atarmısın sana zahmet

Geri