🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

"Kampanya ya zaten kaydoldunuz ne yazık ki ikinci kez kayıt olamazsınız "

Sene başında böyle bir şey vardı o zaman kayıt olmuştum galiba tek seferlik

bugün 3. gün mobil veri ile arama yaptım gelmedi kod

Daha önce kullandıysanız çalışmıyor.
3. Aşamada Yandex I arama motorunda arat dedikten sonra ekrana tıklamayın.
Alttan Bonus kazandınız diye bir sekme çıkıyor.

kupon kodu gelmeyenler için; https://yandex.com.tr/project/default/promo/beinsports_3month bu linke mobil ile giriş yaptıktan sonra, ileri diyin, sonrasında sağ altta chat simgesi çıkıyor ona basın ve bonus gelmediyi seçin, devamında kampanya koşullarını yaptığınızı ama kodunuzun gelmediğini söyleyi,n mail adresinizi isteyecek verin, mail adresinize 12 saat içinde yandex destek hesabından mail gelecek, oradan da tekrar kodu isteyin yardımcı oluyorlar. Ben öyle yaparak aldım kodu telefonuma sms gelmedi.

kupon kodu gelmeyenler için; https://yandex.com.tr/project/default/promo/beinsports_3month bu linke mobil ile giriş yaptıktan sonra, ileri diyin, sonrasında sağ altta chat simgesi çıkıyor ona basın ve bonus gelmediyi seçin, devamında kampanya koşullarını yaptığınızı ama kodunuzun gelmediğini söyleyi,n mail adresinizi isteyecek verin, mail adresinize 12 saat içinde yandex destek hesabından mail gelecek, oradan da tekrar kodu isteyin yardımcı oluyorlar. Ben öyle yaparak aldım kodu telefonuma sms gelmedi.
Hocam desteğe mesaj attığımda geçmiş istediler herşeyi atmama rağmen eğer koşulları yerine getirdiyseniz 14 gün içinde gelir diyorlar kodu göndermediler 2 cihazdan denedim ikisinden gelmedi anlamadım daha öncede katılmamıştım

Son düzenleme:
Hocam desteğe mesaj attığımda geçmiş istediler herşeyi atmama rağmen eğer koşulları yerine getirdiyseniz 14 gün içinde gelir diyorlar kodu göndermediler 2 cihazdan denedim ikisinden gelmedi anlamadım daha öncede katılmamıştım
bana direk sistemde size telefonunuza sms gönderildiği görünüyor dediler bende bana gelmedi sms tekrar gönderir misiniz dedim mailden kodu yazdı gönderdi. Bir kaç kere daha yaz belki farklı bir çalışana denk gelirsin yardımcı olur

5 gündür kullanıyorum, SMS gelmemesine rağmen Yiğit Cesur isimli yandex destek temsilcisi SMS'in iletildiğini söylüyor, madem iletildi o zaman SMS'in içeriğini mail olarak da benimle paylaşın dediğimde mobil operatörünüz ile iletişime geçin diyor, başka da hiçbir şey demiyor, aşırı saçma bir durum, sistem iletildi olarak gösterip iletmemiş olamaz mı, bu temsilciler niye var sanki, manuel olarak kontrol sağlayıp hiçbir destekte bulunmadı, madem öyle başka temsilciye yönlendir diyorum beni onu da yapmıyor, tekrar başka mail adresinden mail attım, telefon numarasından tanıyıp yine kendine alıyor ticket'ı, kurtulamıyorum bu adamdan, ne yapabilirim?

Bende yaptım geldi de 2. almak için arkadaşın telden girdik kampanya bitti dedi

Ben aldım aktif ettim ama maçları izleye tıklayınca:
(SA-58584476) hatası veriyor farklı tarayılardan denesemde açılmadı.

Aşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor. (Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir.( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlarda oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 Farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod Bedava alabilirsiniz.

hocam 3 ay sonunda para ödemesi gerçekleşiyormu? bazrn 3 ay ücretsiz olup geri kalan aylar ödeme yapın gibi yapıyorlar

hocam 3 ay sonunda para ödemesi gerçekleşiyormu? bazrn 3 ay ücretsiz olup geri kalan aylar ödeme yapın gibi yapıyorlar
Kart bilgisi girmiyorsunuz. Sadece verdikleri kodu giriyorsunuz. O yüzden öyle bir durum olamaz.

Geri