Spoit
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 191
Sohbet ilk sayfa var reisBana linki atar mısınız bulamadım vr kampanya ne zaman sona eriyor
Sohbet ilk sayfa var reisBana linki atar mısınız bulamadım vr kampanya ne zaman sona eriyor
O link oluyormu çünkü çok link buldum hepsi farklı hangisi oluyorSohbet ilk sayfa var reis
Reis ben foto attım oraya kadar ilerledim Bidaha ilerlemediO link oluyormu çünkü çok link buldum hepsi farklı hangisi oluyor
O ilk sayfada ki linkten mi ilerledin yoksa başka linkmiReis ben foto attım oraya kadar ilerledim Bidaha ilerlemedi
Hocam 1 haftadır arama yapıyorum gelmiyor kod.Numaranızı yazdıysanız SMS geldiyse problem yok. Arama yapın. 4-5 gün sonra kod geliyor.
Aşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor. (Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir.( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlarda oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 Farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod Bedava alabilirsiniz.
Diyelim ki aynı tc yi yazdık sorun olurmuAşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor. (Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir.( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlarda oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 Farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod Bedava alabilirsiniz.
![]()
Futbol keyfi ücretsiz
Yandex'in yapay zeka destekli aramasını kullan, Trendyol Süper Lig'i üç ay boyunca ücretsiz izle. Yandex'i varsayılan arama motoru yapman ve iki hafta içinde üç kez kullanman yeterli.yandex.com.tr
yandex.com.tr
Buldun muKodu nereden kuklanıcaz çok saçma Bi sitesi var kullanamadım