Memoli12345
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 422
testlerini yapın eğer değerler normal iste sahte değildir bunun gibi modeller ile karşılaşan arkadaşlar vardı sahte olmuyor sanırım.Beyler kontrol edermisiniz 2 tane kapasitör eksik korkutuyor beni deneyemiyorum anakartı almadım daha
Magic teknolojiden aldım tray
yok benimkid böyle bunlar malaysıa da üretildi diyeBeyler kontrol edermisiniz 2 tane kapasitör eksik korkutuyor beni deneyemiyorum anakartı almadım daha
sahte dehil zaten güvenilir satıcıtestlerini yapın eğer değerler normal iste sahte değildir bunun gibi modeller ile karşılaşan arkadaşlar vardı sahte olmuyor sanırım.
Güvenilir satıcı alışveriş yapmıştım sanırım üretimi mi değişmişti en kısa sürede testleri yapabiliyorsanız yapınBeyler kontrol edermisiniz 2 tane kapasitör eksik korkutuyor beni deneyemiyorum anakartı almadım daha
Tray olarak aldığım amd r 7500 işlemcide bu şekilde gelmişti. Araştırdığım kadarıyla işlemci üretim sürecinde revizyona gitmişler. Yani orijinal.Beyler kontrol edermisiniz 2 tane kapasitör eksik korkutuyor beni deneyemiyorum anakartı almadım daha
Hocam değerleri normal dimi sizinkininyok benimkid böyle bunlar malaysıa da üretildi diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sahte dehil zaten güvenilir satıcı
Anladım hocam garipsedim amaTray olarak aldığım amd r 7500 işlemcide bu şekilde gelmişti. Araştırdığım kadarıyla işlemci üretim sürecinde revizyona gitmişler. Yani orijinal.
Üretim farkı kardeşim sorun yok bende 2 türlüsü de var son aldıklarım bu şekildeydi sıfır aldım 3 tane böyle geldi.Beyler kontrol edermisiniz 2 tane kapasitör eksik korkutuyor beni deneyemiyorum anakartı almadım daha
yok her şey aynıHocam değerleri normal dimi sizinkinin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anladım hocam garipsedim ama![]()
Cevaplar için saolun o sahte işlemci haberlerinden sonra ürkütüyorÜretim farkı kardeşim sorun yok bende 2 türlüsü de var son aldıklarım bu şekildeydi sıfır aldım 3 tane böyle geldi.