Yardım Hangi bisikleti almaliyim acil

WacheroN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
83
Carraro force 920 29 jant 52 cm veya 29 jant 46 47 kadro olmasi lazim bisan mtx 7300 ikiside 17 bin bandinda carraroya zam gelmis 2 3 gune 18.800 olacakmis fiyatida hangisi mantikli

Veya bisandan onerebileceginiz kendi sitesinden baska urun varsa bunlarfan iyi dediginiz yazin lutfen

Bisikletini bari kendin beğen. İkisi de bisiklet. Büyük bir fark olmaz.

Bisikletini bari kendin beğen. İkisi de bisiklet. Büyük bir fark olmaz.
Ben 930 begendim bisikletini bari derken neye guvenerekten bunu yaptiniz anlamadim kullanan vardir yorumu vardir begenen vardir fikriniz yoksa can sikintisina yorum atmayin sizin icin daha iyi olur

Bütçe çıkarsa Bisan mtx 7400 al, full siyah çok daha iyi duruyor. Özellikleri de bir tık daha iyiydi diye biliyorum.

Bütçeni ne kadar daha artırabilirsin? Ona göre öneriler verelim.
Elektirikli alicaktim bulamayinca normal bisiklete dondum 15 fln vardi bisiklet yeter dediydik 17 ciktik ama 7300 ve force 920 arasinda kalma sebebim 7300 daha ince hafif dururken 920 cok buyuk duruyor boy 1.94 olunca ikisininde fiyati 17 biri 52 kadro biri 48 butcemide 18 19 bayiden elden alacagim bisanin bisikletini kendi sitesinden onerebilirsen bu fiyat bandinda alabilirim ailemide zora sokmak istemiyorum fiyat konusunda veya ghost trek carraro karisik olan bi bayide var orda populer cogu modelden var aslinda soylerseniz sorabilirim bu sekilde yani

Hafif bisiklet her zaman iyidir. Özellikle yokuş tırmanırken. Ama sizin orada yokuş olmayabilir. O zaman fazla fark etmez. Bayiden alacaksan, bin bir iki tur at öyle karar ver.

Hafif bisiklet her zaman iyidir. Özellikle yokuş tırmanırken. Ama sizin orada yokuş olmayabilir. O zaman fazla fark etmez. Bayiden alacaksan, bin bir iki tur at öyle karar ver.
Modeller belli kullananlar beli geldigi yer belli mahalle bisikletcisi degil bisanin resmi saticisi istek siparis uzerinede ayni fiyattan getirtiyor ve internet sitesindeki fiyattan satiyor neyine binbir dusuneyim

Geri