🔥İndirim GameGaraj Yeni Dizüstü Bilgisayarlar - Vade Farksız 9 Taksit

Tuf F16 2025 14650HX - 5070 Laptop incehesapta 67-68'e mi ne düşüyor Cuma akşamları. 63K buna vermektense 5 daha verilir diye düşünüyorum.

Tasarımları çok garibime gitti tüm i/o girişleri hemen hemen orta kısımda

Adamlara helal olsun demek ki bu fiyatlara da kaliteli cihaz satılabiliyormuş servis işini de halledebiliyorlarsa ne güzel hem onlar hem ülkemiz kazansın

Tuf F16 2025 14650HX - 5070 Laptop incehesapta 67-68'e mi ne düşüyor Cuma akşamları. 63K buna vermektense 5 daha verilir diye düşünüyorum.
TUF F16 serisinin incelemeleri yok henüz. O sebeple şu an TUF almayın, hele hele F gibi yıllardır sorunlu olan bir seriye hiç bulaşmayın. Yakın zamanda Game Garaj için de incelemeler düşer, beklenebilir o sebeple.

3 taksit yapan yok ki. Herkes 6-9 taksit istiyor.
Hocam dediğim cihaz incehesap'ta satılıyor ve incehesapta 3 taksit yapıyor sadece. ben de 5K fazla verip 3 taksit tuf alırdım ŞAHSEN diyorum. ŞAHSEN, TERCİH EDERİM, BEN TERCİH EDERİM

BEN?

O varken gamegaraj alınmaz demiyorum, desem haklısınız. Neyse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TUF F16 serisinin incelemeleri yok henüz. O sebeple şu an TUF almayın, hele hele F gibi yıllardır sorunlu olan bir seriye hiç bulaşmayın. Yakın zamanda Game Garaj için de incelemeler düşer, beklenebilir o sebeple.
Şuan aldığımdan değil, RTX 4070 2023 A15 Tuf'u yeni sattım fiyatların oturmasını - cihaz çeşitliliğinin artmasını bekliyorum. 2020 A15'ler kronik sorunluydu ancak 2023 A15'lerde kusursuz iş yaptılar. Şuanki F16'lar da 2025 kasa, ki önceki seri 2021 F15'de kullandım abartılacak kadar sorunlu bir cihaz değildi. Çok çok incelemeyi kendimiz yaparız :) Ki Ryzen 9000 serili Tuf'lar gelmeden cihaz almaya da niyetim yok. Gamegarajdaki 8940HX'ler on numaraydı ama Asus daha AMD CPU'lu çıkarmadı diye biliyorum

Şuan aldığımdan değil, RTX 4070 2023 A15 Tuf'u yeni sattım fiyatların oturmasını - cihaz çeşitliliğinin artmasını bekliyorum. 2020 A15'ler kronik sorunluydu ancak 2023 A15'lerde kusursuz iş yaptılar. Şuanki F16'lar da 2025 kasa, ki önceki seri 2021 F15'de kullandım abartılacak kadar sorunlu bir cihaz değildi. Çok çok incelemeyi kendimiz yaparız :)
Hocam cayır cayır yanıyorlar TUF serisi. Eğer soğutmaya biraz bile uğraştıysalar fark yaratır. Limit atmadan kullanılamıyor cihaz. Ama bu duruma tepki veren yok ben ona kızıyorum arkadaş. Ben de severek aldım TUF A15'i 2023'te. Aldığımda ihtiyaçlarımı karşılayan tek cihazdı, ama ısınması cabası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,164
Üyeler
183,394
Son üye
M.Bedirhan
Geri