Yardım Asus Rog Strix Z790-H Gaming Wifi Anakart - CPU Vidaları

crdn0626

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar,

Arkadaşlar elimde Asus Rog Strix Z790-H Gaming Wifi Anakart mevcut fakat bu anakartın 4 adet olan cpu bağlantı vidaları mevcut değil. Bu vidalar her anakartta farklı mıdır yoksa bir standarda uygun kullanımları mevcut mudur? Temin edebilme ihtimalim nedir? Sistemi toplamak için gerekli tüm ekipmanları aldım fakat cpu bağlantı vidaları olmadığı için montajı gerçekleştiremiyorum. Elinde bu anakart olan arkadaşlar üşenmeyip vida ölçüsü verebilirse de çok sevinirim.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    49.7 KB · Hit: 16
Merhabalar,

Arkadaşlar elimde Asus Rog Strix Z790-H Gaming Wifi Anakart mevcut fakat bu anakartın 4 adet olan cpu bağlantı vidaları mevcut değil. Bu vidalar her anakartta farklı mıdır yoksa bir standarda uygun kullanımları mevcut mudur? Temin edebilme ihtimalim nedir? Sistemi toplamak için gerekli tüm ekipmanları aldım fakat cpu bağlantı vidaları olmadığı için montajı gerçekleştiremiyorum. Elinde bu anakart olan arkadaşlar üşenmeyip vida ölçüsü verebilirse de çok sevinirim.
İlk defa pc topluyorum bir şey soracağım kule tipi soğutucu tercih ettim kule tipi soğutucunun içinde yokmu bunun vidaları? Anakartın paketindemi geliyor?

Merhabalar,

Arka braketi mevcut mu?

İlk defa pc topluyorum bir şey soracağım kule tipi soğutucu tercih ettim kule tipi soğutucunun içinde yokmu bunun vidaları? Anakartın paketindemi geliyor?
hocam bu konuda bilgim yok maalesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arka braketi mevcut mu?
Evet hocam arka braketi anakartın üzerinde takılıydı. Bu anakart bir arkadaşımdan hediye geldi fakat vidaları kutunun içerisine koymayı unutmuş. Şimdi evde de bulamıyor.

İşin biraz zor. Çevrendeki en yakın bilgisayarcıdan başla. Ama problem LGA 1700 soket yuvasında kullanılan o vidaların boyutu ne? Tork başlı soket vidası olarak yazabilirsin. Ya da direkt teknik birimle iletişime geçip öğrenebilrsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,221
Üyeler
183,077
Son üye
MKAEyarus
Geri