📸 Setuplarımızı Paylaşıyoruz 📸

Dekor tercihine göre çok güzel olur ama bence bu led şeritler var ya loş ışık veren, onlardan alabilirsin. Bazıları uzaktan kontrol edilebilir oluyor uyguluma ile vs. en sağlamı Govee ve Philips Hue serisi olması lazım. Onlara da bir göz at.
monitör ışık çubuğu düşünüyorum hocam. ama o sadece klavye ve mouse civarlarını ışıldatıyodu. eğer elinizde link varsa bu ufak yuvarlak lambalardan atabilirmisiniz?

monitör ışık çubuğu düşünüyorum hocam. ama o sadece klavye ve mouse civarlarını ışıldatıyodu. eğer elinizde link varsa bu ufak yuvarlak lambalardan atabilirmisiniz?
Onlar da iyi ama güzel modelini bulmak zor. Xiaomi modeli vardı, yurt dışından gelen. Ona bakabilirsin. Ufak yuvarlak lamba hakkında bir bilgim yok.

masanın ne sorunu var hocam yeni aldım + monitör kolu göçertmedi mi
evet hocam daha geçenlerde geldi topladım masayı. north bayou ile sabitledim, bilerek masaya 0 şekilde koydum. göçertme problemi duymadım bide baya bi sağlam. ama tablanın içinde hafif boşluk var belki ağır monitörlerden dolayı öle olmuştur. ben lenovo g24-20 kullanıyom 4kg bişey.

F80 tutacak saolsun :kekw:
araştırırken görmüstüm valla

laptopun sol taraf otoban gibi olmuş maşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok hocam benim bütçe 3 5 lira onlar bizi aşar :D

arkadaki 3d baskılı paneller siyah olmasaymış gideri olurmuş duvarın siyahlığı çok boğuyor ortamı
panellerin üstüne aslında ufak resim tablolarını asmayı düşündüm. panellerdeki sade siyahi biraz daha bastırıp estetik durur diye. şuanda aklımda net bi şey yok. her türlü fikre açığım

Son düzenleme:
laptopun sol taraf otoban gibi olmuş maşallah

yok hocam benim bütçe 3 5 lira onlar bizi aşar :D

arkadaki 3d baskılı paneller siyah olmasaymış gideri olurmuş duvarın siyahlığı çok boğuyor ortamı
Koltuğa oturunca sol taraftaki kabloları görmüyorum hocam görselden çekince öyle gözükmüş :D.

araştırırken görmüstüm valla
hocam masada tek beğenmediğim şey masa tablası oldu benim. iyi eyw geniş ve 3cm gibi kalınlık var ama iç kısmını hafif maddeden yapmışlar. tahminimce belli ağırlık olunca esnemesı için. onun dışında dolap ve çekmeceleri baya güzel ben beğendim.

https://ty.gl/xiqk1x8ki2w8x @İgito hocam şu şekilde ufak tabloları panelin üstüne koyarak estetik olmasını düşünüyorum. tahmini nasıl durur sizce, sizinde fikrinizi alayim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'

https://ty.gl/xiqk1x8ki2w8x @İgito hocam şu şekilde ufak tabloları panelin üstüne koyarak estetik olmasını düşünüyorum. tahmini nasıl durur sizce, sizinde fikrinizi alayim.
güzel durabilir
1755157767365.webp

şöyle ışıklarlada desteklersen daha güzel durur

sistem çok güzel duruyor hocam. elinize sağlık ve güle güle kullanın. fanların markasını sıkıntı yoksa söleyebilirmisiniz çok güzel geldi gözüme.

sistem çok güzel duruyor hocam. elinize sağlık ve güle güle kullanın. fanların markasını sıkıntı yoksa söleyebilirmisiniz çok güzel geldi gözüme.
Teşekkür ederim. Herkesin gönlünce istediği sisteme sahip olsun. Kasa fanları montajlı geliyor kasa ile. Kasa: Gameline Grand Premium.
Fanlar gayet sessiz üst segment için sanki rpm bi tık az ama orta seviyeler için gayet iyi. Memnunum

IMG_20250814_105101.webp

uzaktan pek belli olmuyodu. kasanın içi böle benim. lcd ekran olmadığından -1 puan yazıyo sisteme. indirim görüp aldığımdan estetik işi sonradan aklıma geldi. :uzgunpeepo:

Çok kütük hocam, bir sorunu yok aslında. Kenarlarda çekmece olmayan bir masa bakacağım.

Monitör kolunda bir sorun yaşamadım ben.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bet'
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,003
Üyeler
185,013
Son üye
shooterqw
Geri