5600 koyup alıcam. psu ve soğutucu yeterli mi. full performans olmasada olur. ortalama oyun oynatsın yeter. fps değerleri tahmini nasıldır
23 reisalınmaz reis
sen bütçeni söyle
https://howmanyfps.com/games/counter-strike-2 bu siteye gir oynamak istediğin oyuna tkla bu linkte attığın bileşenleri gir sana ortalama FPS değerlerini verir.![]()
5600 koyup alıcam. psu ve soğutucu yeterli mi. full performans olmasada olur. ortalama oyun oynatsın yeter. fps değerleri tahmini nasıldır
islemci fazla sorunlumu hocam intel korkutuyor beni..![]()
Nebula Storm | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | Intel Arc B580 12 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
ankarada degilim kralDostum eğer ankara'da isen bende çok ve kullanmadıgım bir kasa var yardımcı olabilirim. haftada 2-3 saat max kullanıyorum.
fazla ısınırislemci fazla sorunlumu hocam intel korkutuyor beni..
![]()
Nebula Storm | Intel i5-14400F | 2 x 8 GB DDR4 | Intel Arc B580 12 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
genbelde intel önermem ama bu fiyata ala bileceğin en iyi sistem ksayı 600 w yap al
ikinci el alabilirm diyorsan hiç intele bulaşmadan 2.sele yönel
olur hallederizhocam hazir olmasin kendim elimle toplayayim dert degil. kendin toplayabilirmisin
normalde 20 bin hocam. ufak tefek ama buyuk guncellemeler olursa 23e kadar cikarim. ama 23.500den bi kurus daha cikamam malesefolur hallederiz