Muhammet yldrm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 184
abartılı şekilde yazdığımı söyledim kankam biliyorum 3060ın gücünü ama devirde yetersiz bu kadar basitGt730 mu sandın bunu?![]()
abartılı şekilde yazdığımı söyledim kankam biliyorum 3060ın gücünü ama devirde yetersiz bu kadar basitGt730 mu sandın bunu?![]()
her şey fiyatına göre dostum. RTX3060 7k civarına ikinci elde bulunabiliyor 4060 ise 12K civarına yeni nesil kartlar daha mantıklı ama vram ve fiyat avantajı olan bir kart 30603060 sana anca lol oynatır bu devirde biraz abartı konuşuyorum ama anla işte beni eskide kaldı artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
öyle olsa da artık eskidi uzun vade için yeni seri kartlar şart soğutma olsun hız olsun vram olsun
ikinci el alınır ama sıfır tamamen mantıksız geliyor banaher şey fiyatına göre dostum. RTX3060 7k civarına ikinci elde bulunabiliyor 4060 ise 12K civarına yeni nesil kartlar daha mantıklı ama vram ve fiyat avantajı olan bir kart 3060
3060 in sıfır fiyatı 4060 ile aynı zaten ikiside almak mantıksız az daha koyup inno3d palitin 5060 alınıyor o parayaikinci el alınır ama sıfır tamamen mantıksız geliyor bana
tamam işte 4060 varken niye 28kya 3060 sistem alsın ki arkadaş bunu diyorum yıl oldu 2025 gelen oyunların ağırlığı belli 3060la mı oynayacak bence biraz daha biriktirsin hiç değilse rx9060xt ya da 5060 çeksin bundan bahsediyorum ben3060 in sıfır fiyatı 4060 ile aynı zaten ikiside almak mantıksız az daha koyup inno3d palitin 5060 alınıyor o paraya
Ben zaten bu sistemi alsın diye bir şey demedim ki direkt 3060a çöp kart diyen sensintamam işte 4060 varken niye 28kya 3060 sistem alsın ki arkadaş bunu diyorum yıl oldu 2025 gelen oyunların ağırlığı belli 3060la mı oynayacak bence biraz daha biriktirsin hiç değilse rx9060xt ya da 5060 çeksin bundan bahsediyorum ben
çöp diyen ben değilim iyi bak abartılı bir şekilde ima yapmışım çöp dememişim o yazdığımda kötüleme gibi gelebilir fakat yani bu devirdeki oyunlar çok ağır niye lowda oynasın ki arkadaş oyunları 3060 saçmalık olur bu saatten sonra sıfıra ha bütçesi düşüktür ikinci el alır onu anladım ben de çok sistem dizdim param yettiği gibi anlarım o durumu fakat 29 kya 3060 sistem almamBen zaten bu sistemi alsın diye bir şey demedim ki direkt 3060a çöp kart diyen sensin
yine aklıma takılan başka bir sistem var ancak gainward 5050 8gb bu kart güncel olsa da 8gb olması aklımı kurcalıyor hocam ona ne diyorsun? 5050 idare eder mi?çöp diyen ben değilim iyi bak abartılı bir şekilde ima yapmışım çöp dememişim o yazdığımda kötüleme gibi gelebilir fakat yani bu devirdeki oyunlar çok ağır niye lowda oynasın ki arkadaş oyunları 3060 saçmalık olur bu saatten sonra sıfıra ha bütçesi düşüktür ikinci el alır onu anladım ben de çok sistem dizdim param yettiği gibi anlarım o durumu fakat 29 kya 3060 sistem almam
5050 laptop olsa neyse de masaüstü alacaksan 5060 araman güzel olur bakmak lazım bir varsa eğer o fiyatlara vardır aslında bakayım zam geldiyse bilememyorumlar için teşekkür ederim, günümüz ekonomisinde ne yazık ki konforu biraz arka plana atmamız gerekiyor uzun zamandır oynamak istediğim oyunlar var ve 3060 eski olsa da gerek benchmark olsun gerek fiyatı olsun gönlüm rahat muhtemelen çok zorlanacağımı da sanmıyorum.
yine aklıma takılan başka bir sistem var ancak gainward 5050 8gb bu kart güncel olsa da 8gb olması aklımı kurcalıyor hocam ona ne diyorsun? 5050 idare eder mi?
baktım incehesaba bütçeni zorlayamaz mısınyorumlar için teşekkür ederim, günümüz ekonomisinde ne yazık ki konforu biraz arka plana atmamız gerekiyor uzun zamandır oynamak istediğim oyunlar var ve 3060 eski olsa da gerek benchmark olsun gerek fiyatı olsun gönlüm rahat muhtemelen çok zorlanacağımı da sanmıyorum.
yine aklıma takılan başka bir sistem var ancak gainward 5050 8gb bu kart güncel olsa da 8gb olması aklımı kurcalıyor hocam ona ne diyorsun? 5050 idare eder mi?
rx9060xt ddr5 sistem var düz 310005050 laptop olsa neyse de masaüstü alacaksan 5060 araman güzel olur bakmak lazım bir varsa eğer o fiyatlara vardır aslında bakayım zam geldiyse bilemem
baktım incehesaba bütçeni zorlayamaz mısın
ileride soğutucusunu değişirsin işlemcisi 7500f iyi işlemci zaten eğer alabilirsen o dediğim sisteme bakmanı öneririm soğutucusu ağır oyunlarda 85 derece çıkıyor ama idare edebilir sonra bi soğutucu çakarsın benim sistem farklı ama soğutucu yine aynıydı thermalright assasin 120 se mi ne var 1000tlye aldım 20 derece düştü yaz sıcağında en fazla 68 70 derece oluyor5050 laptop olsa neyse de masaüstü alacaksan 5060 araman güzel olur bakmak lazım bir varsa eğer o fiyatlara vardır aslında bakayım zam geldiyse bilemem
rx9060xt ddr5 sistem var düz 31000
hocam 31k olan sistem hangisi, parça değişimi konusunda kendime pek güvenmiyorum o yüzden her şeyi baştan bitirmek istiyorum5050 laptop olsa neyse de masaüstü alacaksan 5060 araman güzel olur bakmak lazım bir varsa eğer o fiyatlara vardır aslında bakayım zam geldiyse bilemem
ileride soğutucusunu değişirsin işlemcisi 7500f iyi işlemci zaten eğer alabilirsen o dediğim sisteme bakmanı öneririm soğutucusu ağır oyunlarda 85 derece çıkıyor ama idare edebilir sonra bi soğutucu çakarsın benim sistem farklı ama soğutucu yine aynıydı thermalright assasin 120 se mi ne var 1000tlye aldım 20 derece düştü yaz sıcağında en fazla 68 70 derece oluyor
https://gpu.userbenchmark.com/Compare/AMD-RX-9060-XT-vs-Nvidia-RTX-3060/m2417253vs4105 --- hocam teşekkürler yorumun için kıyas yapınca aradaki bariz fark ortaya çıkıyor galiba paradan kısıp güncel olan rx9060 ekran kartını alacağım5050 laptop olsa neyse de masaüstü alacaksan 5060 araman güzel olur bakmak lazım bir varsa eğer o fiyatlara vardır aslında bakayım zam geldiyse bilemem
ileride soğutucusunu değişirsin işlemcisi 7500f iyi işlemci zaten eğer alabilirsen o dediğim sisteme bakmanı öneririm soğutucusu ağır oyunlarda 85 derece çıkıyor ama idare edebilir sonra bi soğutucu çakarsın benim sistem farklı ama soğutucu yine aynıydı thermalright assasin 120 se mi ne var 1000tlye aldım 20 derece düştü yaz sıcağında en fazla 68 70 derece oluyor
hocam araştırdıkça fark ediyorum, 3060 şuan son çare olarak duruyor bu fiyat bandında daha iyisini bulmaya çalıaşcağım teşekkürler.Alınmaz. İkinci el daha dengeli bir sistem dizebilirsin 3060 nedir