- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aldım hocam yardımınız için teşekkür ederim.Evet pcye uygun
Aldım hocam yardımınız için teşekkür ederim.Evet pcye uygun
Fiyat sıralarsamarkadaşlar normalde dualsense kullanıyorum ama muadili önerebileceğiniz gamepad var mıdır? yalnız en önemli kriter yön tuşlarıyla oynuyorum pad ler ile değil, ondan dolayı dualsense düzeninde olamsı gerkyor
çok teşekkürler hocamFiyat sıralarsam
Gamesir tagenaria lite yurt dışından vergi dahil 1000-1100 TL. Kablolu ve hall effectli tak çalıştır
Fantech revolver 3 1800 TL Türkiye içinden kablosuz ve hall effectli, tak çalıştır
Fantech nova 2 2000 TL, hall effect. Dinput kullanıyor, ek program gerek.
Gamesir tarantula pro 3750 TL, TMR stickler var, hepsinden daha iyi, tak çalıştır
Xbox controller al , keyfine bak. Xbox 360 koldan , xbox controller 9. Nesile , oradan xbox elite core 2 ye geçiş yaptım. Bir tanesinde bir sorun yaşamadımArkadaşlar selamlar, bir sonraki hafta fc26 alıcam o yüzden gamepade ihtiyacım var oyun olarak forza 5, god of war ragnarok ve hikaye oyunlarım var ama şu anda tamamiyle fc26 için alacağım. Şu trigger manyetik switch olaylarından hiç anlamıyorum 3000tl civarında güzel bir kol önerir misiniz ?
Ps düzeni isteniyor, üstüne üstlük şu anda çok daha mantıklı kollar var ikisinden de piyasada pc için. 360 kolu ucuz, bütçesi olmayana 2. el için belki önerilebilir ama series kolu ve özellikle elite serisi kollar xbox dışına mantıklı değiller malesef.Xbox controller al , keyfine bak. Xbox 360 koldan , xbox controller 9. Nesile , oradan xbox elite core 2 ye geçiş yaptım. Bir tanesinde bir sorun yaşamadım
Pc de en iyi optimize edilmiş kollar xbox kolları. Bir kez alışınca ps düzeni cidden kötü geliyor. Pc de kullanıyorumPs düzeni isteniyor, üstüne üstlük şu anda çok daha mantıklı kollar var ikisinden de piyasada pc için. 360 kolu ucuz, bütçesi olmayana 2. el için belki önerilebilir ama series kolu ve özellikle elite serisi kollar xbox dışına mantıklı değiller malesef.
Xinput modu içeren tüm kollar optimize ve sorunsuz bağlantı içerirler. Xbox kolu olmasına gerek yok. Açıkçası bir sürü kol denemiş biri olarak 3. Parti kollar her zaman xbox kolundan daha iyi geldi. Bunun bir nedeni hall effect veya tmr gibi drift önleyen teknolojilere sahip olmamaları. Diğeri ise mekanik buton eksikliği bana göre. Xbox düzenine ne kadar ben de alışık olsam da ps veya xbox düzeni aşırı fark etmiyor aslında. Özellikle yön tuşları ile oynanacaksa hatta ps düzeni daha hoş geliyor ele.Pc de en iyi optimize edilmiş kollar xbox kolları. Bir kez alışınca ps düzeni cidden kötü geliyor. Pc de kullanıyorum
Peki Machenike G1 Pro mu yoksa Xbox 9.nesil mi?Xinput modu içeren tüm kollar optimize ve sorunsuz bağlantı içerirler. Xbox kolu olmasına gerek yok. Açıkçası bir sürü kol denemiş biri olarak 3. Parti kollar her zaman xbox kolundan daha iyi geldi. Bunun bir nedeni hall effect veya tmr gibi drift önleyen teknolojilere sahip olmamaları. Diğeri ise mekanik buton eksikliği bana göre. Xbox düzenine ne kadar ben de alışık olsam da ps veya xbox düzeni aşırı fark etmiyor aslında. Özellikle yön tuşları ile oynanacaksa hatta ps düzeni daha hoş geliyor ele.
Malzeme kalitesi açısından xbox 9. nesil ele daha güzel gelse de g1 pro bence daha iyi. Tmr stick ve triggerlar çok büyük artı.Peki Machenike G1 Pro mu yoksa Xbox 9.nesil mi?
Nereden sipariş verdiniz hocam.Cyclone 2