üsteki fiyatı gözükmüyor birde bütçe nedirAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Video, fotoğraf saklamak için harici depolama almak istiyorum. İkisini almayı düşünüyorum. Bu baktıklarım iyi mi kötü mü? Önerilerinizi bekliyorum.
Kingston ssd nin fiyatı 2700 küsür. Maksimum kutusuyla birlikte 4000 tl ye kadar çıkabilirim.üsteki fiyatı gözükmüyor birde bütçe nedir
Ne açıdan mantıklı değil? Çok bilmiyorum bu işleri. Benim için önemli olan olabildiğince uzun ömürlü olması ve veri kaybı yaşatmaması.Sata SSD al. Depolama için M2 almak çok mantıklı değil.
Sen ne amaçla kullanacaksın?Kingston ssd nin fiyatı 2700 küsür. Maksimum kutusuyla birlikte 4000 tl ye kadar çıkabilirim.
linklerini bıraktım
ORICO M.2 SSD Kasası [Aletsiz], NVMe Kasa USB 3.2 Gen2 10Gbps 2'si 1 Arada Kablolu, Alüminyum NVMe M.2 Adaptör, M-Key 2230/2242/2260/2280- BM2G2 için : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ORICO M.2 SSD Kasası [Aletsiz], NVMe Kasa USB 3.2 Gen2 10Gbps 2'si 1 Arada Kablolu, Alüminyum NVMe M.2 Adaptör, M-Key 2230/2242/2260/2280- BM2G2 için : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euKingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Kingston NV3 1TB PCI-Express 4.0 M.2 6000/4000 Mb/s SSD Bellek SNV3S/1000G : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.euMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne açıdan mantıklı değil? Çok bilmiyorum bu işleri. Benim için önemli olan olabildiğince uzun ömürlü olması ve veri kaybı yaşatmaması.
Çoğunluk olarak resim video için kullanacağım.Sen ne amaçla kullanacaksın?
Hızlı olmasına gerek var mı? Yani 4K kayıt alıp render için mi kullanıyorsunuz? Yoksa evladiyelik fotolar kaybolmasın diye mi?Çoğunluk olarak resim video için kullanacağım.
Yok yok render için kullanmayacağım. Çok hızlı olmasına da gerek yok. Resim videolar kaybolmasa yeterli.Hızlı olmasına gerek var mı? Yani 4K kayıt alıp render için mi kullanıyorsunuz? Yoksa evladiyelik fotolar kaybolmasın diye mi?
Ssd den memnun musunuz peki?Orico`nun başka modelini kullanıyorum saniyede 1gbit okuyup yazabiliyor. Bu ssd yi dw kodak kutumda kullanıyorum. Onda da 1gbit alıyorum.
Memnunum alabilirsinSsd den memnun musunuz peki?