Anakart önerisi (secureboot sorunu)

Hocam peki colorful battle-ax b650m'i önerir misiniz?
beyaz bir kart i.stemiyormuydun :D
işlemcin çok güçlü dğeildi idye hatırlıyorum vrm yapısı ve soğutma sistemi yeterli.
ama sadece yeterli.

biosu hakkında bişi bilmiyorum colorfulun bios desteği güncelliği hakkında bi fikrim yok.
bu tarz markalar tr de teknik servis anlamındada pek yoklar tercih etceğim bi kart olmaz ama alınabilir :)

beyaz bir kart i.stemiyormuydun :D
işlemcin çok güçlü dğeildi idye hatırlıyorum vrm yapısı ve soğutma sistemi yeterli.
ama sadece yeterli.

biosu hakkında bişi bilmiyorum colorfulun bios desteği güncelliği hakkında bi fikrim yok.
bu tarz markalar tr de teknik servis anlamındada pek yoklar tercih etceğim bi kart olmaz ama alınabilir :)
Şu an stokları bitmiş ama 2 gün öncesine kadar beyaz rengide aynı fiyata satılıyordu.
Evet çoğu özelliği güzel ama bios ve driver konusunda sorun yaşarım diye korkuyorum

1755269594558.webp

GİGABYTE B450M S2H V2 ANAKART SECUREBOOT SORUNU
hocam sorunu çözdüm kendim. direkt buraya geldim. ARKADAŞLAR KENDİ ÇÖZÜMÜMÜ YAZIYORUM.
Öncelikle bios ayarları resetledim yani F7 yaparak default ayarlara çektim sonra kaydedip çıktım.
Sonra tekrar BİOS ayarlarına girdim direkt olarak biosta açık olan CSM SUPPORT----ENABLE idi bunu kapattım.
Ardından SECURE BOOT alanı çıktı. Orada büyük ihtimalle sizde ENABLE olarak gözükecektir. Merak etmeyin. Ben ENABLE olan ayarı DİSABLE olarak değiştirdim kaydedip çıktım.
Bilgisayar açıldığında ise bende açılmayan SECUREBOOT hatası veren BF6 ya girdim ve oyun açıldı.
Ama unutmadan BİOS TA yaptığınız ayarlamaları tekrar yapmanız gerekecek. RAM frekans hızları falan bunları unutmayın.

Bu şekilde çözdüm. Umarım siz de bu şekilde çözebilirsiniz. Ayarlar böyle ama SECUREBOOT hatası vermiyor.

Geri