Discorda DPI ve VPN olmadan girilir mi?

Ediz

80+
Reaksiyon skoru
193
selamlar goodbye dpi kullanmayı denedim ancak internette bulunan her şeyi denememe rağmen hiç bir türlü discorda giremiyorum vpn ile girebiliyorum ancak fivem ve riot oyunları oynadığım için ping ve timeout sorunları olduğundan oyun oynarken kullanamıyorum internetim türk telekom nasıl bir çözüm bulabilirim?

selamlar goodbye dpi kullanmayı denedim ancak internette bulunan her şeyi denememe rağmen hiç bir türlü discorda giremiyorum vpn ile girebiliyorum ancak fivem ve riot oyunları oynadığım için ping ve timeout sorunları olduğundan oyun oynarken kullanamıyorum internetim türk telekom nasıl bir çözüm bulabilirim?
alternatif turk telekom var, guncel dpi i remove dpi ile sil sonrasinda alternatifturktelekom u yonetici olarak calsitir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri