Cyberpunk 2077 Steam FPS Göstergesi

Patriot98

80+
Reaksiyon skoru
2
Cyberpunk'ta daha önce Steam'deki FPS göstergesini açtığımda FPS değeri ve yanında DLSS yazıyordu. Ayarlarda bir değişiklik yapmadım ama bugün FPS değeri ve FG yazıyor. Bunun benimle mi alakası var yoksa oyun ya da Steam mi bunu değiştirdi? DLSS devre dışı mı kaldı diye aklıma da takıldı. Frame Gen. yazması bir şeyi değiştirir mi?
IMG_5306.webp
IMG_5307.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Cyberpunk'ta daha önce Steam'deki FPS göstergesini açtığımda FPS değeri ve yanında DLSS yazıyordu. Ayarlarda bir değişiklik yapmadım ama bugün FPS değeri ve FG yazıyor. Bunun benimle mi alakası var yoksa oyun ya da Steam mi bunu değiştirdi? DLSS devre dışı mı kaldı diye aklıma da takıldı. Frame Gen. yazması bir şeyi değiştirir mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Dlss fps arttirir çok gecikme yaratmaz ama fg fps fazla arttirirken gecikmeyide o derece arttirir

Cyberpunk'ta daha önce Steam'deki FPS göstergesini açtığımda FPS değeri ve yanında DLSS yazıyordu. Ayarlarda bir değişiklik yapmadım ama bugün FPS değeri ve FG yazıyor. Bunun benimle mi alakası var yoksa oyun ya da Steam mi bunu değiştirdi? DLSS devre dışı mı kaldı diye aklıma da takıldı. Frame Gen. yazması bir şeyi değiştirir mi?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Frame gen açıksa FG yazar. Açık değil sadece dlss varsa DLSS yazar. Hiçbir şey yoksa FPS yazar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben tüm oyunlarda frame gen 2x kullanıyorum fps baya artıyor gecikme hiç değişmiyor. Hatta gta'da 4-5ms olan değer 0.2-0.3 oluyor. 4X de denedim ama ben gecikme hissetmedim.

Dlss fps arttirir çok gecikme yaratmaz ama fg fps fazla arttirirken gecikmeyide o derece arttirir
Şuanda hem dlss hem framegen kullanıyomuşum. Steam Fps göstergesindeki yazıyı dlss yerine fg yapmış sadece.

Frame gen açıksa FG yazar. Açık değil sadece dlss varsa DLSS yazar. Hiçbir şey yoksa FPS yazar.

Ben tüm oyunlarda frame gen 2x kullanıyorum fps baya artıyor gecikme hiç değişmiyor. Hatta gta'da 4-5ms olan değer 0.2-0.3 oluyor. 4X de denedim ama ben gecikme hissetmedim.
Benim GPU RTX 4070 SUPER fg kullanmasam bir değişiklik olur mu kullanmayı önerir misin?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Şuanda hem dlss hem framegen kullanıyomuşum. Steam Fps göstergesindeki yazıyı dlss yerine fg yapmış sadece.

Benim GPU RTX 4070 SUPER fg kullanmasam bir değişiklik olur mu kullanmayı önerir misin?
Kullan gitsin. 2X zaten 4000 serisinde,3x ve 4x 5000 serisinde. Ben bf oynarken de açıyorum sorun olmuyor. Birkaç gün gta 5'e de geldi 2x kullanıyorum normalde 2k her şey max 140 civarı alırken şimdi 200 altına düşmüyor. Görüntü veya gecikme sorunu da yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,068
Üyeler
183,943
Son üye
Emirhanx016
Geri