Sistemi i5 14400F işlemciye yükseltmek

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
10000
Merhaba şu an sistemim İ7 2600 rx570 8gb 16gb ram ben bu sisteme işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum bi kaç sene içerisinde de hala kullanırsam ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum mantıklı olur mu
Almayı düşündüklerim
Anakart veya işlemci için farklı öneriniz var mıdır veya muadil Amd sistem daha mı iyi olur önerilirinize açığım
Sonradan 16 gb ram daha ekleyeceğim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhaba şu an sistemim İ7 2600 rx570 8gb 16gb ram ben bu sisteme işlemci yükseltmesi yapmak istiyorum bi kaç sene içerisinde de hala kullanırsam ekran kartını yükseltmeyi planlıyorum mantıklı olur mu
Almayı düşündüklerim
Anakart veya işlemci için farklı öneriniz var mıdır veya muadil Amd sistem daha mı iyi olur önerilirinize açığım
2 ram slotu
1 m2 slotu
faz sayısı düşük
ölü soket
kabul ediyorsan alınır. 7600/b650 anakart alsan 10k oluyor. 1k farka değer

Almayı düşündüklerim
İşlemci i5 13500 olsun 14400F bu fiyatı hak etmiyor.

Son düzenleme:
2 ram slotu
1 m2 slotu
faz sayısı düşük
ölü soket
kabul ediyorsan alınır. 7600/b650 anakart alsan 10k oluyor. 1k farka değer
teşekkür ederim ölü soket dediğiniz 15. nesil çıksa bu anakartla uymaz mı hocam anlayamadım
bir de direk önerebileceğiniz b650 anakart var mı yakın fiyata intele göre sanki biraz daha pahalı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci i3 13500 olsun 14400F bu fiyatı hak etmiyor.
valla çok fark etmiyorsa i3 14 de mantıklı gibi ne kadar az para verirsem o kadar iyi şu an

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
teşekkür ederim ölü soket dediğiniz 15. nesil çıksa bu anakartla uymaz mı hocam anlayamadım
bir de direk önerebileceğiniz b650 anakart var mı yakın fiyata intele göre sanki biraz daha pahalı gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla çok fark etmiyorsa i3 14 de mantıklı gibi ne kadar az para verirsem o kadar iyi şu an
15.nesil çıktı zaten ismi core ultra 5/7/9. 14600k'dan tam 1 yıl sonra çıktı ve bu sokete takılmıyor

Bu kutusuz işlemcilerde sıkıntı çıkıyor mu
Benim sistemim hazır sistem. TRAY yani kutusuzdu sorun olmaz. Kutu ve soğutucu olmadığından daha ucuza gelir. Zaten böyle bir işlemci alıyorsan stok fan kötü olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,053
Üyeler
183,209
Son üye
kafirtokatlayıcışempanze
Geri