IOS Jailbreak sonrası iphone 8 plus ekranı gelmiyor

reşit arda çevik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
iphone 8 plus telefonumuzun şifresini unutmuştuk daha sonra telefoncu sıfırladı ancak bu sefer de icloud hesabımızın e postasını unutmuştuk jailbreak atmay denedim (windows üzerinden) daha sonra telefonun ekranı gitti ve geri gelmedi itunes falan da bağlı olduğunu görmüyor bunu nasıl çözebilirim veya telefoncular yapabiliyor mu

iphone 8 plus telefonumuzun şifresini unutmuştuk daha sonra telefoncu sıfırladı ancak bu sefer de icloud hesabımızın e postasını unutmuştuk jailbreak atmay denedim (windows üzerinden) daha sonra telefonun ekranı gitti ve geri gelmedi itunes falan da bağlı olduğunu görmüyor bunu nasıl çözebilirim veya telefoncular yapabiliyor mu
Ses açma tusuna bas çek ses kısma tuşuna bas çek güç tuşuna basılı tut restore moduna alıcak

iCloud şifre unuttuysan gg zaten birde kırmaya calişmissin at telefonu daha iyi aynısını telefoncu diyecek

Normalde gelmesi lazım kablo falan takılıysa çıkarıp yap değilsede tersini yap
ekran tamami ile yok jailbreak sonrası hiç açılmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablo bağlıyken DFU moda al, iTunes açıkken. iTunes kurtarma modunda cihaz olarak bulması gerek. Açık olması önemli değil zaten.
itunes kurtarma moduna otomatik mi giriyor çünkü uygulamayı açınca müzik kitaplğı gibi bir yerde açılıyor

Kablo bağlıyken DFU moda al, iTunes açıkken. iTunes kurtarma modunda cihaz olarak bulması gerek. Açık olması önemli değil zaten.
itunes görmüyor

ekran tamami ile yok jailbreak sonrası hiç açılmadı

itunes kurtarma moduna otomatik mi giriyor çünkü uygulamayı açınca müzik kitaplğı gibi bir yerde açılıyor

Hocam DFU moda al diyorum ya işte. DFU moda alınca iTunes görmesi lazım. DFU moda nasıl alacağını da Google'dan arat. Kendi kendine DFU moda girmiyor.

Hocam DFU moda al diyorum ya işte. DFU moda alınca iTunes görmesi lazım. DFU moda nasıl alacağını da Google'dan arat. Kendi kendine DFU moda girmiyor.
arattım baktım hocam görmüyor

arattım baktım hocam görmüyor

Telefonun ekranında kurtarma modu geliyor mu? Gelmiyorsa zaten iTunes'de görmez.

Böyle bir ekran gelmesi lazım telefonda.

recovery-mode-new-logo.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,845
Üyeler
186,387
Son üye
vanpluska
Geri