Argb Kasa Fanı Tavsiyesi

Dippy

80+
Reaksiyon skoru
73
Merhaba, bitfenix mh100 model kasam var frgb olduğu icin fan ışıklarını kapatamıyorum ve çok rahatsız ediyor argb bir kasa fanı alıp bunları takabilir miyim mümkün müdür yoksa illaki kasa mı değiştirmeliyim

Merhaba, bitfenix mh100 model kasam var frgb olduğu icin fan ışıklarını kapatamıyorum ve çok rahatsız ediyor argb bir kasa fanı alıp bunları takabilir miyim mümkün müdür yoksa illaki kasa mı değiştirmeliyim

3 tane aldım bunlardan kullanıyorum memnunum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

hocam yanlar ve alt için forward olanı mı aldınız backward olanı mı

hocam yanlar ve alt için forward olanı mı aldınız backward olanı mı
ters yaprak aldım görsellik için fotoda da gözüküyor zaten. yan ve arkadaki fanlar kasanın içinde geldi ben sadece 3 tane alta aldım

ters yaprak aldım görsellik için fotoda da gözüküyor zaten. yan ve arkadaki fanlar kasanın içinde geldi ben sadece 3 tane alta aldım
anladım hocam ,sizin sistemdeki gibi yanlara ve alta olacak şekilde almayı düşünüyorum hangisi daha sağlıklı olur

anladım hocam ,sizin sistemdeki gibi yanlara ve alta olacak şekilde almayı düşünüyorum hangisi daha sağlıklı olur
alta reverse
yanlara reverse
arkaya düz
üste düz
akvaryumlarda en sağlıklı hava akışı böyle olur alttan ve yandan içeri üstten ve arkadan dıları üfleyecek şekilde. toplam 10 tane alcaksanız fanlardan 2 3 ayrı sipariş oluşturun diğer türlü aldırmaz temu vergi limiti olaylarına takılcağı için

alta reverse
yanlara reverse
arkaya düz
üste düz
akvaryumlarda en sağlıklı hava akışı böyle olur alttan ve yandan içeri üstten ve arkadan dıları üfleyecek şekilde. toplam 10 tane alcaksanız fanlardan 2 3 ayrı sipariş oluşturun diğer türlü aldırmaz temu vergi limiti olaylarına takılcağı için
hocam almayı düşündüğüm kasa bu üste 360mm sıvı soğutma düşünüyorum öne , alta ve arkaya olacak şekilde 7 tane yeterli olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi gördüm arkaya 2 tane takıla biliyormuş o galiba benim anakartın büyüklüğü ile mi alakalı?

hocam almayı düşündüğüm kasa bu üste 360mm sıvı soğutma düşünüyorum öne , alta ve arkaya olacak şekilde 7 tane yeterli olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi gördüm arkaya 2 tane takıla biliyormuş o galiba benim anakartın büyüklüğü ile mi alakalı?
8 tane alırsın egzoz 2 tane oluyorsa eğer. anakartla alakası yok kasanın büyüklük ve desteğiyle alakalı fan sayısı

Hocam gerçekten çok güzel gözüküyor güle güle kullan ama montajladıktan sonra bunları anakarttan kontrol edebilir miyim

Sizce lian li fanlar alınır mı bu reverse vesaire ne oluyor hocam
lianli çok pahalı ben bascam parayı ne olursa olsun derseniz alın lianli
reverse ters yaprak demek. yani havayı önden değilde arkadan çekiyor bu da kasanın alt kısmına falan intake takanların görsellik açısından kötü durmaması için seçtiği fan tipi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri