Merhaba, bitfenix mh100 model kasam var frgb olduğu icin fan ışıklarını kapatamıyorum ve çok rahatsız ediyor argb bir kasa fanı alıp bunları takabilir miyim mümkün müdür yoksa illaki kasa mı değiştirmeliyim
hocam yanlar ve alt için forward olanı mı aldınız backward olanı mıprism iv pro 120mm kasa fanı 5v 3 pin argb 12v 4 - Temu Türkiye
prism iv pro 120mm kasa fanı, 5v 3 pin argb, 12v 4 pin pwm, sonsuz ayna, 1650 rpm, 65 cfm, sessiz pc soğutucu, anakart senkronizasyonu, hız kontrolü, masaüstü radyatör/cpu soğutucu/bilgisayar kasası için, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
3 tane aldım bunlardan kullanıyorum memnunum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
ters yaprak aldım görsellik için fotoda da gözüküyor zaten. yan ve arkadaki fanlar kasanın içinde geldi ben sadece 3 tane alta aldımhocam yanlar ve alt için forward olanı mı aldınız backward olanı mı
anladım hocam ,sizin sistemdeki gibi yanlara ve alta olacak şekilde almayı düşünüyorum hangisi daha sağlıklı olurters yaprak aldım görsellik için fotoda da gözüküyor zaten. yan ve arkadaki fanlar kasanın içinde geldi ben sadece 3 tane alta aldım
alta reverseanladım hocam ,sizin sistemdeki gibi yanlara ve alta olacak şekilde almayı düşünüyorum hangisi daha sağlıklı olur
hocam almayı düşündüğüm kasa bu üste 360mm sıvı soğutma düşünüyorum öne , alta ve arkaya olacak şekilde 7 tane yeterli olur mualta reverse
yanlara reverse
arkaya düz
üste düz
akvaryumlarda en sağlıklı hava akışı böyle olur alttan ve yandan içeri üstten ve arkadan dıları üfleyecek şekilde. toplam 10 tane alcaksanız fanlardan 2 3 ayrı sipariş oluşturun diğer türlü aldırmaz temu vergi limiti olaylarına takılcağı için
8 tane alırsın egzoz 2 tane oluyorsa eğer. anakartla alakası yok kasanın büyüklük ve desteğiyle alakalı fan sayısı![]()
Lian Li O11 Vision Compact Beyaz Mid-Tower ATX Kasa (G99.O11VPW.S0) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam almayı düşündüğüm kasa bu üste 360mm sıvı soğutma düşünüyorum öne , alta ve arkaya olacak şekilde 7 tane yeterli olur mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi gördüm arkaya 2 tane takıla biliyormuş o galiba benim anakartın büyüklüğü ile mi alakalı?
Hocam gerçekten çok güzel gözüküyor güle güle kullan ama montajladıktan sonra bunları anakarttan kontrol edebilir miyimprism iv pro 120mm kasa fanı 5v 3 pin argb 12v 4 - Temu Türkiye
prism iv pro 120mm kasa fanı, 5v 3 pin argb, 12v 4 pin pwm, sonsuz ayna, 1650 rpm, 65 cfm, sessiz pc soğutucu, anakart senkronizasyonu, hız kontrolü, masaüstü radyatör/cpu soğutucu/bilgisayar kasası için, Temu' düşük fiyata.www.temu.com
3 tane aldım bunlardan kullanıyorum memnunum
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
edersin büyük ihtimalleHocam gerçekten çok güzel gözüküyor güle güle kullan ama montajladıktan sonra bunları anakarttan kontrol edebilir miyim
lianli çok pahalı ben bascam parayı ne olursa olsun derseniz alın lianliSizce lian li fanlar alınır mı bu reverse vesaire ne oluyor hocam