Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,881
o zaman yapcak bişi yok aklıma başka bişi gelmiyor kusura bakmayınHalkbank'ım yok maalesef
o zaman yapcak bişi yok aklıma başka bişi gelmiyor kusura bakmayınHalkbank'ım yok maalesef
Alıınır XFX almıştım sıcaklık değerleri iyiyse sorun olmayacaktırSelamünaleyküm dostlar. Facebook’ta dolaşırken PowerColor RX 580 8 GB modelini gördüm. Fiyatı 1700 lira olduğu için direkt almak istedim. Şöyle bir sorunum var: Ben özellikle RX 470 ya da GTX 1050 Ti gibi kartlar ararken daha iyisini buldum. Elimde bir takım parçalar olduğu için bunları satmam gerekti fakat 3 haftadır satamadım. Kargo paraları falan derken kartta da para kalmadı. Normalde konu başlığına "Alınır mı?" yazdım ama herkesin cevabının evet olacağını biliyorum. Kartı rezerve etme gibi bir durum da yok; 5 adet stoğu olduğu için 2 güne kalmaz biteceğini de biliyorum. İlan vermediğim yer kalmadı, hatta parçaların fiyatlarını da çok uygun tuttum satılsın diye ama nafile. Asıl sorum: Burada ne yapmam gerek? Konu başlığında "acil" kullanmak normalde yasak fakat cidden acil olduğu için yazdım. Durumu biraz yarım yamalak açıklamış olabilirim, kusura bakmayın. Cevaplarınız için teşekkürler.
Kartı alamayacağım gibi duruyor. GPU World Türkiyekanka arada bu fiyatlara rx 580 8gb düşüyor zaten 2 gün önce beyaz 8gb modeli 1800e gördüm ama fiyatı tabikide güzel bu arada hangi gruptan bulduğunu paylaşırmısın istersen kartı aldıktan sonrada paylaşabilirsin
bende daha yeni gruptan 1070ti aldım 580i o paralara yine bulursun ama önce eline nakit geçmesi lazımKartı alamayacağım gibi duruyor. GPU World Türkiye
Çevremde bilgisayarcı yok, olan da almıyorçevrendeki bilgisayarcılara gidip satmayı dene elindeki parçaları ölü fiyattan alırlar belki ama hiç yoktan elden çıkarmış olursun
Elindeki parçalar nedir onları da detaylı yaz mümkünse ona göre daha iyi öneri verilir.Selamünaleyküm dostlar. Facebook’ta dolaşırken PowerColor RX 580 8 GB modelini gördüm. Fiyatı 1700 lira olduğu için direkt almak istedim. Şöyle bir sorunum var: Ben özellikle RX 470 ya da GTX 1050 Ti gibi kartlar ararken daha iyisini buldum. Elimde bir takım parçalar olduğu için bunları satmam gerekti fakat 3 haftadır satamadım. Kargo paraları falan derken kartta da para kalmadı. Normalde konu başlığına "Alınır mı?" yazdım ama herkesin cevabının evet olacağını biliyorum. Kartı rezerve etme gibi bir durum da yok; 5 adet stoğu olduğu için 2 güne kalmaz biteceğini de biliyorum. İlan vermediğim yer kalmadı, hatta parçaların fiyatlarını da çok uygun tuttum satılsın diye ama nafile. Asıl sorum: Burada ne yapmam gerek? Konu başlığında "acil" kullanmak normalde yasak fakat cidden acil olduğu için yazdım. Durumu biraz yarım yamalak açıklamış olabilirim, kusura bakmayın. Cevaplarınız için teşekkürler.
2 adet Asus P5G41T-M LX ve uyumlu 2 PentiumElindeki parçalar nedir onları da detaylı yaz mümkünse ona göre daha iyi öneri verilir.
Fiyatlarını nasıl belirledin ?2 adet Asus P5G41T-M LX ve uyumlu 2 Pentium
Esonic H61FDL (2 RAM aynı anda çalışmıyor)
Everest Parley Blue Switch
Asus BRK GT 1030
Piyasasının altı olacak şekildeFiyatlarını nasıl belirledin ?