Gene Takovic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 424
Ekran kartına yazık edersin bu psuyu kullanırsan
Ekran kartına yazık edersin bu psuyu kullanırsan
Neredeyse hiç bir marka üretmiyor zaten. Sebep bu değil.İlk olarak araştırırsanız çokça şikayet var ve powerboost lendisi üretmiyor çinden markalaeı alıp üstüne ad basıyor
Hayır ben hiç bir marka üretmiyor demedim çinde üretikleri yerler farklı ve emin olun kaliteli yerde yaptırmıyorlar içinde ne olduğu tam belli bile değilNeredeyse hiç bir marka üretmiyor zaten. Sebep bu değil.
Bunu MSI vb. markalarda yapıyor. Kendi PSU'sunu üreten çok az marka var. Şaşıracaksınız ama Segotep PSU'larını kendisi üretiyor. Her Türkiye'ye yeni gelen marka gibi ön yargılara maruz kaldı maalesef.İlk olarak araştırırsanız çokça şikayet var ve powerboost lendisi üretmiyor çinden markalaeı alıp üstüne ad basıyor
ekran kartına ne gıbı bır sorun yaşatabilir acabaEkran kartına yazık edersin bu psuyu kullanırsan
Yukarı yazdım açıklamamıBunu MSI vb. markalarda yapıyor. Kendi PSU'sunu üreten çok az marka var. Şaşıracaksınız ama Segotep PSU'larını kendisi üretiyor. Her Türkiye'ye yeni gelen marka gibi ön yargılara maruz kaldı maalesef.
Belirli modelleri var. Onlar kalileti sayılır. Sama adındaki şirkete ürettiriyorlar.Hayır ben hiç bir marka üretmiyor demedim çinde üretikleri yerler farklı ve emin olun kaliteli yerde yaptırmıyorlar içinde ne olduğu tam belli bile değil
Sadece elran kartını değil, komple tüm sistemi çöp etme potansiyeli var o psu'nunekran kartına ne gıbı bır sorun yaşatabilir acaba
Psu gayet iyi yeter markasıda çok iyi sen yazılanları takma kafana 4070 ide sat bana 5 bin tl denArkadaslar selam ,
7500f + 4070 sistemimde 750W+80 Bronze Fury marka PSU var , 9800x3d işlem + 9070xt ekran kartı alacagım . 750W+80 Bronze powerboost fury marka psu yeter mı sıkıntı cıkarır mı ?
7500f+ a620m anakart + 4070 ekran kartını da ıkıncı elden satacagım 9 aylık kutulu faturalı parçalar ne kadara gıder acaba ?
bılgısayarı aldıgım yer psu da hıc sorun yasamadıgını belırtıyor. şiddetle değiştirmemem yönunde yorumları var . içime sinmiyor boyle oluncaSadece elran kartını değil, komple tüm sistemi çöp etme potansiyeli var o psu'nun
şakacı arkadaşşşşş satayım sana ama 5bin tl den degılPsu gayet iyi yeter markasıda çok iyi sen yazılanları takma kafana 4070 ide sat bana 5 bin tl den
O sırada bilgisayarı aldığın yer:bılgısayarı aldıgım yer psu da hıc sorun yasamadıgını belırtıyor. şiddetle değiştirmemem yönunde yorumları var . içime sinmiyor boyle olunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şakacı arkadaşşşşş satayım sana ama 5bin tl den degıl![]()
Eh yabi o modelde çok iyi değil o fiyata enermax alınırBelirli modelleri var. Onlar kalileti sayılır. Sama adındaki şirkete ürettiriyorlar.
![]()
PowerBoost 1000W Warrior 80+ Gold Tam Modüler PCIe Gen 5.0 Güç Kaynağı
PowerBoost 1000W Warrior 80+ Gold Tam Modüler PCIe Gen 5.0 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu model mesela. Tabii bu o modelin kaliteli olduğunu göstermezde.
boşuna bir de psu almak ıstemıyorum . içime sinmiyor aklım cok karısık
Boşuna almayacaksınız yine size yararı olacakboşuna bir de psu almak ıstemıyorum . içime sinmiyor aklım cok karısık