9800x3d + 9070XT 750W PSU YETERLİ Mİ

Neredeyse hiç bir marka üretmiyor zaten. Sebep bu değil.
Hayır ben hiç bir marka üretmiyor demedim çinde üretikleri yerler farklı ve emin olun kaliteli yerde yaptırmıyorlar içinde ne olduğu tam belli bile değil

İlk olarak araştırırsanız çokça şikayet var ve powerboost lendisi üretmiyor çinden markalaeı alıp üstüne ad basıyor
Bunu MSI vb. markalarda yapıyor. Kendi PSU'sunu üreten çok az marka var. Şaşıracaksınız ama Segotep PSU'larını kendisi üretiyor. Her Türkiye'ye yeni gelen marka gibi ön yargılara maruz kaldı maalesef.

Bunu MSI vb. markalarda yapıyor. Kendi PSU'sunu üreten çok az marka var. Şaşıracaksınız ama Segotep PSU'larını kendisi üretiyor. Her Türkiye'ye yeni gelen marka gibi ön yargılara maruz kaldı maalesef.
Yukarı yazdım açıklamamı

Hayır ben hiç bir marka üretmiyor demedim çinde üretikleri yerler farklı ve emin olun kaliteli yerde yaptırmıyorlar içinde ne olduğu tam belli bile değil
Belirli modelleri var. Onlar kalileti sayılır. Sama adındaki şirkete ürettiriyorlar.

Bu model mesela. Tabii bu o modelin kaliteli olduğunu göstermezde.

Arkadaslar selam ,
7500f + 4070 sistemimde 750W+80 Bronze Fury marka PSU var , 9800x3d işlem + 9070xt ekran kartı alacagım . 750W+80 Bronze powerboost fury marka psu yeter mı sıkıntı cıkarır mı ?
7500f+ a620m anakart + 4070 ekran kartını da ıkıncı elden satacagım 9 aylık kutulu faturalı parçalar ne kadara gıder acaba ?
Psu gayet iyi yeter markasıda çok iyi sen yazılanları takma kafana 4070 ide sat bana 5 bin tl den

Sadece elran kartını değil, komple tüm sistemi çöp etme potansiyeli var o psu'nun
bılgısayarı aldıgım yer psu da hıc sorun yasamadıgını belırtıyor. şiddetle değiştirmemem yönunde yorumları var . içime sinmiyor boyle olunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Psu gayet iyi yeter markasıda çok iyi sen yazılanları takma kafana 4070 ide sat bana 5 bin tl den
şakacı arkadaşşşşş satayım sana ama 5bin tl den degıl :D

bılgısayarı aldıgım yer psu da hıc sorun yasamadıgını belırtıyor. şiddetle değiştirmemem yönunde yorumları var . içime sinmiyor boyle olunca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şakacı arkadaşşşşş satayım sana ama 5bin tl den degıl :D
O sırada bilgisayarı aldığın yer:
garanti.webp

Belirli modelleri var. Onlar kalileti sayılır. Sama adındaki şirkete ürettiriyorlar.

Bu model mesela. Tabii bu o modelin kaliteli olduğunu göstermezde.
Eh yabi o modelde çok iyi değil o fiyata enermax alınır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,228
Üyeler
183,248
Son üye
selim141
Geri