- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dokunarak anlayabilirsin direkt. Hafif ısınma varsa çok bir şey olmaz lakin fazlaca ısındıysa değiştirmek düşünülebilir.
Dokunarak anlayabilirsin direkt. Hafif ısınma varsa çok bir şey olmaz lakin fazlaca ısındıysa değiştirmek düşünülebilir.
Hocam 750w dediğiniz gibi yeterli de kablolar kafama takıldı sadece 2 ayrı uç güç kaynağında birleşiyor o yüzden sıkıntı olur mu bilemedimGayet yeterli 7800x3D takılı bir şekilde dahi besleyebilirsin sistemi
2 ayrı kablo mu var? Eğer öyleyse yeterli. Bu FSP'nin gen5 modeli mi yoksa olmayan hali mi? PSU'da birleşmiyor.Hocam 750w dediğiniz gibi yeterli de kablolar kafama takıldı sadece 2 ayrı uç güç kaynağında birleşiyor o yüzden sıkıntı olur mu bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Hocam fotoğrafını attım yuvarlak içine aldığım kablo ekran kartına takılı olan kablo. Psu da tek kablo olarak gözüküyor gibi ama ekran kartına takılı olan kısım y şeklinde bölünmüş2 ayrı kablo mu var? Eğer öyleyse yeterli. Bu FSP'nin gen5 modeli mi yoksa olmayan hali mi? PSU'da birleşmiyor.
Sorun olmazHocam 750w dediğiniz gibi yeterli de kablolar kafama takıldı sadece 2 ayrı uç güç kaynağında birleşiyor o yüzden sıkıntı olur mu bilemedim
Alıntıyı görüntüle
Hocam gen 5 olarak geçiyor dediğiniz gibi. Güç kaynağındaki kablolar hepsi tek bir yere giriyor gibi çok karışık anlamadım ben de2 ayrı kablo mu var? Eğer öyleyse yeterli. Bu FSP'nin gen5 modeli mi yoksa olmayan hali mi? PSU'da birleşmiyor.
Daisy chain oluyor bu. Tek kablodan besleme yapılıyor. Yani sınır 225W.Alıntıyı görüntüle
Epeyce de kalın bi kablo gibi
Hocam gen 5 olarak geçiyor dediğiniz gibi. Güç kaynağındaki kablolar hepsi tek bir yere giriyor gibi çok karışık anlamadım ben de
https://www.gaming.gen.tr/urun/5045...-hydro-k-pro-gen5-750w-80-bronze-gaming-kasa/ Güç kaynağım bu
Hocam peki ne kadar süre idare eder bu beni. Psu yu yükseltene kadar. En azından kış aylarındaDaisy chain oluyor bu. Tek kablodan besleme yapılıyor. Yani sınır 225W.
Yük altındayken 300 watt üstü çekerken pinleri elimle kontrol ettim sıcaklık hissediliyor ama el yakan ya da tutulamayan cinsten değil. Sıcaklık hissediliyor amaHocam peki ne kadar süre idare eder bu beni. Psu yu yükseltene kadar. En azından kış aylarında
Hocam 750w yeterli olduğuna katılıuorum ama bu pin erime muhabbeti daisy chain muhabbeti can sıkıcı. Sizin güç kaynağından gelen kablo da benimki gibi daisy chain mi?Hocam gayet yeterli bendede 9070 xt 7 9700X var 800 watt deepcool pl800d var gayet iyi 2 aydır kullanıyorum imkanınız olursa isterseniz değişirsiniz
Dediğim gibi elle bakmanız lazım. Çok çok fazla ısınıyorsa duşunursun.Hocam peki ne kadar süre idare eder bu beni. Psu yu yükseltene kadar. En azından kış aylarında
Evet benimkide daisy chain 300-350 watt olması lazım hiçbir sorun yok 1-2 saate kontrol edebilirim erime konusunu fakat erime olacağını düşünmüyorum. 9070xtde erime şuana kadar sadece bir modelde görüldü oda kablodan kaynaklıYük altındayken 300 watt üstü çekerken pinleri elimle kontrol ettim sıcaklık hissediliyor ama el yakan ya da tutulamayan cinsten değil. Sıcaklık hissediliyor ama
Hocam 750w yeterli olduğuna katılıuorum ama bu pin erime muhabbeti daisy chain muhabbeti can sıkıcı. Sizin güç kaynağından gelen kablo da benimki gibi daisy chain mi?