Güç kaynağım bu sisteme yeterli mi

Gayet yeterli 7800x3D takılı bir şekilde dahi besleyebilirsin sistemi

Gayet yeterli 7800x3D takılı bir şekilde dahi besleyebilirsin sistemi
Hocam 750w dediğiniz gibi yeterli de kablolar kafama takıldı sadece 2 ayrı uç güç kaynağında birleşiyor o yüzden sıkıntı olur mu bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_3773.webp

Hocam 750w dediğiniz gibi yeterli de kablolar kafama takıldı sadece 2 ayrı uç güç kaynağında birleşiyor o yüzden sıkıntı olur mu bilemedim

Alıntıyı görüntüle
2 ayrı kablo mu var? Eğer öyleyse yeterli. Bu FSP'nin gen5 modeli mi yoksa olmayan hali mi? PSU'da birleşmiyor.

2 ayrı kablo mu var? Eğer öyleyse yeterli. Bu FSP'nin gen5 modeli mi yoksa olmayan hali mi? PSU'da birleşmiyor.
Hocam fotoğrafını attım yuvarlak içine aldığım kablo ekran kartına takılı olan kablo. Psu da tek kablo olarak gözüküyor gibi ama ekran kartına takılı olan kısım y şeklinde bölünmüş

IMG_3774.webp

Epeyce de kalın bi kablo gibi 😁

Hocam gen 5 olarak geçiyor dediğiniz gibi. Güç kaynağındaki kablolar hepsi tek bir yere giriyor gibi çok karışık anlamadım ben de

https://www.gaming.gen.tr/urun/5045...-hydro-k-pro-gen5-750w-80-bronze-gaming-kasa/ Güç kaynağım bu

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Epeyce de kalın bi kablo gibi 😁

Hocam gen 5 olarak geçiyor dediğiniz gibi. Güç kaynağındaki kablolar hepsi tek bir yere giriyor gibi çok karışık anlamadım ben de

https://www.gaming.gen.tr/urun/5045...-hydro-k-pro-gen5-750w-80-bronze-gaming-kasa/ Güç kaynağım bu
Daisy chain oluyor bu. Tek kablodan besleme yapılıyor. Yani sınır 225W.

Hocam gayet yeterli bendede 9070 xt 7 9700X var 800 watt deepcool pl800d var gayet iyi 2 aydır kullanıyorum imkanınız olursa isterseniz değişirsiniz

Hocam peki ne kadar süre idare eder bu beni. Psu yu yükseltene kadar. En azından kış aylarında
Yük altındayken 300 watt üstü çekerken pinleri elimle kontrol ettim sıcaklık hissediliyor ama el yakan ya da tutulamayan cinsten değil. Sıcaklık hissediliyor ama

Hocam gayet yeterli bendede 9070 xt 7 9700X var 800 watt deepcool pl800d var gayet iyi 2 aydır kullanıyorum imkanınız olursa isterseniz değişirsiniz
Hocam 750w yeterli olduğuna katılıuorum ama bu pin erime muhabbeti daisy chain muhabbeti can sıkıcı. Sizin güç kaynağından gelen kablo da benimki gibi daisy chain mi?

Yük altındayken 300 watt üstü çekerken pinleri elimle kontrol ettim sıcaklık hissediliyor ama el yakan ya da tutulamayan cinsten değil. Sıcaklık hissediliyor ama

Hocam 750w yeterli olduğuna katılıuorum ama bu pin erime muhabbeti daisy chain muhabbeti can sıkıcı. Sizin güç kaynağından gelen kablo da benimki gibi daisy chain mi?
Evet benimkide daisy chain 300-350 watt olması lazım hiçbir sorun yok 1-2 saate kontrol edebilirim erime konusunu fakat erime olacağını düşünmüyorum. 9070xtde erime şuana kadar sadece bir modelde görüldü oda kablodan kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,385
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri