The Semih
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,618
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 2 markayıda 5+ yıldan fazla kullandım, AMD yi 2007 den 2015 e kadar, 2015 den sonra NVIDIA, yani AMD nin prime zamanlarını biliyorum. NVIDIA da pascal yani 1000 serisinde zaten aldı başını gitti. Öneri yapacak tecrübede oldugumu düşünüyorum ama fanboy diyorlarben hayatımda hiç nvidia kart kullanmadım fakat amd ile de problem yaşamadım (benim şansım insanların neler çektiğini gördüm xd) ben tonlarca kez nvidia kart önerdim ama hiç kullanmadım mesela bana bile amd fanboyu dendi adam sadece oyun oynayacak başka bir işi yok 9070xt öneriyorum 5070 yerine laf yiyorumdediğim gibi biz ne yaparsak yapalım fanboy kitle laf sokmanın bir yolunu bulacak o yüzden ben artık ne haliniz varsa görün diyip tamam al istediğini diyip geçiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam en büyük sorun bu bence, 32bin TL para veriyorsun ve eksik deneyim yaşıyorsun rakibine göre, ikiside aynı FPS yi verse bile AMD avantajlı değil konfor olarak bunu inkar edemezler doğru bu.Aslında bence bu durum kullanıcan kullanıcıya drğişiyor bazılsrk gerçekten sorun yaşamadığı için bunu diyor olsbilir ama amd yi savunmak bencede doğru değil sen bir tüketicidin ve para verip alıyorsun şirjete ortak vb değilsin bence her firma eleştirilebilir