lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,733
arkadaşım 6750XT satıyor xfx markasının 3 fanlı modeli 9000 TL istiyor alınır mı sizce kart çok temiz kfg durumunu bilmiyorum
4060ti 8GB var bende inno3d model, amd'de en son rx 6600 kart kullanmıştım tekrar bir şans vermek istiyorumGeçilir 8 olsaydı fiyatı çok daha tatlı olurdu aslında olması gereken 8000
4060 ti 8gb varsa kartın hali hazırda iyi değişmene gerek yok bence.4060ti 8GB var bende inno3d model, amd'de en son rx 6600 kart kullanmıştım tekrar bir şans vermek istiyorum![]()
4060ti varsa geçmeye gerek yok4060ti 8GB var bende inno3d model, amd'de en son rx 6600 kart kullanmıştım tekrar bir şans vermek istiyorum![]()
4060 ti 8gb varsa kartın hali hazırda iyi değişmene gerek yok bence.
nvidia'dan sıkıldım amd deneyim diyorum birazdaO zaman geçilmez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynı kart sade vram farkı var
Manyakmısın gerek yok geçmene aynı performansı veriyolar hemen hemen zatennvidia'dan sıkıldım amd deneyim diyorum birazda![]()
ilk defa görüyorumnvidia'dan sıkıldım amd deneyim diyorum birazda![]()
kullanıp geri 9k satabilirim bence ya denemekten ne zarar gelir ki driver problemi vs. yaşayacak mıyım merak ediyorum lsşdigşdfkjgManyakmısın gerek yok geçmene aynı performansı veriyolar hemen hemen zaten
Bende rx6700xt var ben yaşamadım ama bence geçmene gerek yok 2.el ne olduğı belli değişkullanıp geri 9k satabilirim bence ya denemekten ne zarar gelir ki driver problemi vs. yaşayacak mıyım merak ediyorum lsşdigşdfkjg
yaşayacağını sanmam da mantıklı değilkullanıp geri 9k satabilirim bence ya denemekten ne zarar gelir ki driver problemi vs. yaşayacak mıyım merak ediyorum lsşdigşdfkjg