Ikinci el 6750XT alınır mı

ilk defa görüyorum :D hocam eğer amd kart denemek istiyorsanız 7700xt falan geçin minimum 2. el facebook gruplarında 14-15k bulabilirsin sıkı bir pazarlıkla 13k ya falan da alabilirsin.
6750xt-4060ti-7700xt neredeyse aynı niye geçsin daha fazla para verip. Adam mantıksız bir şeyi denemek istiyor sen madem vuruyo öldürsün diyon

6750xt-4060ti-7700xt neredeyse aynı niye geçsin daha fazla para verip. Adam mantıksız bir şeyi denemek istiyor sen madem vuruyo öldürsün diyon
nasıl nerdeyse aynı :D 4060 ti den çok daha güçlü 6750xt den ortalama %10 daha güçlüdür.

ds.webp

Aynı olayı yaşadım 2k monitör aldım sonra kasa değiştirdim kasama sığmadığı tekrar 4060ti ı taktım hiç diğerini kullanamamanın eksisini yaşamadım

kullanıp geri 9k satabilirim bence ya denemekten ne zarar gelir ki driver problemi vs. yaşayacak mıyım merak ediyorum lsşdigşdfkjg
Hayır satamazsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Aynı olayı yaşadım 2k monitör aldım sonra kasa değiştirdim kasama sığmadığı tekrar 4060ti ı taktım hiç diğerini kullanamamanın eksisini yaşamadım
Hayır 8 :D 12 buçuktan aldıklarımız

nasıl nerdeyse aynı :D 4060 ti den çok daha güçlü 6750xt den ortalama %10 daha güçlüdür.
Demek istediğim dediğinin anlamı yok onu alacağına 6900 xt alır 13 nere 9 nere. 4060ti ile 7700xt'nin masraf yapmaya değecek farkları yok

Son düzenleme:
Hayır satamazsın

Hayır 8 :D 12 buçuktan aldıklarımız

Demek istediğim dediğinin anlamı yok onu alacağına 6900 xt alır 13 nere 9 nere. 4060ti ile 7700xt'nin masraf yapmaya değecek farkları yok
yok zaten geçmesini önermiyorum geçecekse en azından bir fark olsun.

Geri