Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 642
İşlemciyle anakart uyumlu olur mu? Anakartın n11 yorumları biraz rahatsız etti ama bütçemi de aşmak istemiyorum.
bios güncellemesi yapıp kullanabilirsiniz.İşlemciyle anakart uyumlu olur mu? Anakartın n11 yorumları biraz rahatsız etti ama bütçemi de aşmak istemiyorum.
9600X yerine 7500F al anakartı sağlam al daha mantıklı.İşlemciyle anakart uyumlu olur mu? Anakartın n11 yorumları biraz rahatsız etti ama bütçemi de aşmak istemiyorum.
9600x'e ekran kartından daha çok ihtiyacım var. Oynadığım oyun işlemci odaklı.9600X yerine 7500F al anakartı sağlam al daha mantıklı.
bios güncellemesiz takıp kullanamaz mıyım? güncelleme olmadan tak çalıştır yapabileceğim anakart öneriniz var mı?bios güncellemesi yapıp kullanabilirsiniz.
hocam b850 bile alsanız 9000 serisi için güncelleme ister muhtemelen çok zor bir şey değil 8gb flashınız varsa hallolur.9600x'e ekran kartından daha çok ihtiyacım var. Oynadığım oyun işlemci odaklı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bios güncellemesiz takıp kullanamaz mıyım? güncelleme olmadan tak çalıştır yapabileceğim anakart öneriniz var mı?
Yani b850'yi de yemiyorhocam b850 bile alsanız 9000 serisi için güncelleme ister muhtemelen çok zor bir şey değil 8gb flashınız varsa hallolur.
güzel ana kart fakat dediğim gibi bios güncellemesi şart olur gibi.Yani b850'yi de yemiyorbiostarlarda bu işlem kolay oluyor mu? bazı anakartlarda sadece psuya bağlayıp yapıyorlardı, bazılarında da bios brick olmasın diye koruma tuşu vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.hepsiburada.com/gigabyte-eagle-amd-b650-7600-mhz-4xddr5-am5-soket-atx-gaming-anakart-p-HBCV000092XNLE?magaza=Ebrar Bilgisayar&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.6.4 bu nasıl olur? mosfetleri sanırım arkaya lehimliymiş sıcaklık sorunu oluyormuş ama fiyatı iyi gibi.