Nasıl yapabilirim onu birde acil demenin sebebi başlıkta acil yazdığım için mi yoksa pcye zarar verme ihtimali mi varEkran kartı driverını DDU ile acil silip kurman lazım. Dediğimi hemen yap!
yaptım ekrandaki o hatalar azaldı ama şimdi de arada kasmaya başladıEkran kartı driverını DDU ile acil silip kurman lazım. Dediğimi hemen yap!
HwInfo programını indir sensörler bölümünü aç. Oyundayken arkada çalışsın bir müddet sonra ekran kartı ısılarına bak bakalım ne alemde.yaptım ekrandaki o hatalar azaldı ama şimdi de arada kasmaya başladı
on dakika ultra ayarlarda oynadıktan sonra böle bi sonuç verdi ama bu sabah driver güncellemesi geldi şimdilik iyi duruyor gibi sıcaklıklarda hiç olağan dışı bir şey var mı?HwInfo programını indir sensörler bölümünü aç. Oyundayken arkada çalışsın bir müddet sonra ekran kartı ısılarına bak bakalım ne alemde.
Sıcaklıklarda pek kötü bir şey yok driver hatası gibi görünüyor nvidia’nın kendi sitesinden eski sürücülerden birini kuron dakika ultra ayarlarda oynadıktan sonra böle bi sonuç verdi ama bu sabah driver güncellemesi geldi şimdilik iyi duruyor gibi sıcaklıklarda hiç olağan dışı bir şey var mı?
bu ssini attığın işlemci icindeki onboard gpunun sıcaklığıon dakika ultra ayarlarda oynadıktan sonra böle bi sonuç verdi ama bu sabah driver güncellemesi geldi şimdilik iyi duruyor gibi sıcaklıklarda hiç olağan dışı bir şey var mı?
Evet benim hatam doğru söylüyor o detaya hiç dikkat etmedimbu ssini attığın işlemci icindeki onboard gpunun sıcaklığı