Mantıklı Kanks Aferim
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,923
@isimbulamajim hocam şöyle sıcak fısat olmayan ürünlerin ve alınmayacak ürünlerin konusunu açmayı ne zaman bırakacaksınız?
Sıcak fırsat değil: Son 6 ayın en düşük fiyatı.@isimbulamajim hocam şöyle sıcak fısat olmayan ürünlerin ve alınmayacak ürünlerin konusunu açmayı ne zaman bırakacaksınız?
sadece bunun için söylemyorum en saçmalarından birisi MSI'ın sözde mesh olan kasası vardı. bunu 150 liraya da almam meselaSıcak fırsat değil: Son 6 ayın en düşük fiyatı.
Alınmaz: 150 TL kupon ile İzoly klavye parasına geliyor.
Hocam claws crossfire K1 kullanıyordum gayet güzel üstüne dediğiniz gibi kuponla beraber 250 300e getirirseniz gayet iyi olur. Benim için mekanik ile membran arasında ses harici bir fark yok, karşıdaki kişinin seveceğini düşünüyorsanız alın gitsinHocam hediye olarak almayı düşündüm de ekstra indirim var mıdır 150 TL civarı, yoksa az daha ekleyip mekanik almayı düşünüyorum ama kod olursa bunu alırsam süper olur
böyle bir kuralmi var ? adam istediği gibi acar kurallara aykiri degil ayrica etik değil de diyemezsiniz hocam argumanlari mantikli@isimbulamajim hocam şöyle sıcak fısat olmayan ürünlerin ve alınmayacak ürünlerin konusunu açmayı ne zaman bırakacaksınız?
Evet, böyle bir kural var. Yazmasa bile varböyle bir kuralmi var ? adam istediği gibi acar kurallara aykiri degil ayrica etik değil de diyemezsiniz hocam argumanlari mantikli
Evet, böyle bir kural var. Yazmasa bile var
Çok bir şey beklemeyin. 400/150 TL indirim veren kodlar vardı, onlar kullanırsa çok ucuza gelir.
Konu başlığı ve onay da yazıyor. Bu klavyenin neresi indirim? Tüm zamanların en düşük fiyatı şu an bu, evet. Ama yinede alınmazoku bakayim kurali
O konu dışı kategorisinde takılsın boşver.oku bakayim kurali
bu sizin fikriniz, kendi fikrinize aykiri herseye savas acarsaniz işiniz zor hocam, ayrica 300 liraya disarda duble kuskas yiyemiyorsunuz, adam burda genel olarak indirim veya en dusuk fiyat paylasiyor. forum tarafindan deger gorcegi yerde "babadir bizim icin xd" denilecegi yerde; gordugum heryerde linc ediliyor.Konu başlığı ve onay da yazıyor. Bu klavyenin neresi indirim? Tüm zamanların en düşük fiyatı şu an bu, evet. Ama yinede alınmaz
Bu benim fikrim falan değil. Geçen birisi uyarı yedi sıcak fırsat olmayan konudanbu sizin fikriniz, kendi fikrinize aykiri herseye savas acarsaniz işiniz zor hocam, ayrica 300 liraya disarda duble kuskas yiyemiyorsunuz, adam burda genel olarak indirim veya en dusuk fiyat paylasiyor. forum tarafindan deger gorcegi yerde "babadir bizim icin xd" denilecegi yerde; gordugum heryerde linc ediliyor.
anlamiyorum, bi diyosunuzki sicak firsat (en dusuk fiyat) ama alinmaz. bi diyosunuzki sicak firsat degil buBu benim fikrim falan değil. Geçen birisi uyarı yedi sıcak fırsat olmayan konudan