🔥İndirim Claw's Nexus K1 RGB Klavye 425 TL

@isimbulamajim hocam şöyle sıcak fısat olmayan ürünlerin ve alınmayacak ürünlerin konusunu açmayı ne zaman bırakacaksınız?

Sıcak fırsat değil: Son 6 ayın en düşük fiyatı.
Alınmaz: 150 TL kupon ile İzoly klavye parasına geliyor.
sadece bunun için söylemyorum en saçmalarından birisi MSI'ın sözde mesh olan kasası vardı. bunu 150 liraya da almam mesela

Hocam hediye olarak almayı düşündüm de ekstra indirim var mıdır 150 TL civarı, yoksa az daha ekleyip mekanik almayı düşünüyorum ama kod olursa bunu alırsam süper olur
Hocam claws crossfire K1 kullanıyordum gayet güzel üstüne dediğiniz gibi kuponla beraber 250 300e getirirseniz gayet iyi olur. Benim için mekanik ile membran arasında ses harici bir fark yok, karşıdaki kişinin seveceğini düşünüyorsanız alın gitsin

böyle bir kuralmi var ? adam istediği gibi acar kurallara aykiri degil ayrica etik değil de diyemezsiniz hocam argumanlari mantikli
Evet, böyle bir kural var. Yazmasa bile var

Konu başlığı ve onay da yazıyor. Bu klavyenin neresi indirim? Tüm zamanların en düşük fiyatı şu an bu, evet. Ama yinede alınmaz
bu sizin fikriniz, kendi fikrinize aykiri herseye savas acarsaniz işiniz zor hocam, ayrica 300 liraya disarda duble kuskas yiyemiyorsunuz, adam burda genel olarak indirim veya en dusuk fiyat paylasiyor. forum tarafindan deger gorcegi yerde "babadir bizim icin xd" denilecegi yerde; gordugum heryerde linc ediliyor.

bu sizin fikriniz, kendi fikrinize aykiri herseye savas acarsaniz işiniz zor hocam, ayrica 300 liraya disarda duble kuskas yiyemiyorsunuz, adam burda genel olarak indirim veya en dusuk fiyat paylasiyor. forum tarafindan deger gorcegi yerde "babadir bizim icin xd" denilecegi yerde; gordugum heryerde linc ediliyor.
Bu benim fikrim falan değil. Geçen birisi uyarı yedi sıcak fırsat olmayan konudan

Bu benim fikrim falan değil. Geçen birisi uyarı yedi sıcak fırsat olmayan konudan
anlamiyorum, bi diyosunuzki sicak firsat (en dusuk fiyat) ama alinmaz. bi diyosunuzki sicak firsat degil bu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normalde bu kadar zorlamamda herseye dirdir eden bi kitle var forumda, kafi bu kadar diye dusunuyorum. anlayamiyorumda insanlar cok sabirli su dirdirdi benim actigim konuda yapicaklar var ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri