Anakartım da sorun var

cakir0.1

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar anakartım Asus rog strix b550-f wifi II modeli dün akşam işlemci değiştim ryzen 5 5500 den ryzen 7 5700x e geçtim anakartım da bi problem var armoury crate uygulamasında rgb ışığı ayarladıktsn sonra biraz zaman geçince anakartım ışıkları seçtiğim ışıktan rgb ye dönüyor ve bağlantısı kopuyor sürekli yapıyor bunu nası çözerim

Ekler

• 1000036136.webp
    1000036136.webp
    1.8 MB · Hit: 42
sende 2 yazılım mı yüklü armory ve l-conmnect

evet tüm ışıkları armory den kontrol ediyorum l connect olmaz ise armory bağlanmıyor lianli fanlar ama l connect i görevi sonlandır yapıyorum ama hala devam ediyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sende 2 yazılım mı yüklü armory ve l-conmnect
Hocam Allah belamı versin kırıcam yada satıcam wifi Bluetooth gitti son kez format atıcam canıma tak etti lütfen instagram dan takip isteği atın Cakiryusuftaha

Ekler

• 1000037491.webp
    1000037491.webp
    3.5 MB · Hit: 9
evet tüm ışıkları armory den kontrol ediyorum l connect olmaz ise armory bağlanmıyor lianli fanlar ama l connect i görevi sonlandır yapıyorum ama hala devam ediyor

Hocam Allah belamı versin kırıcam yada satıcam wifi Bluetooth gitti son kez format atıcam canıma tak etti lütfen instagram dan takip isteği atın Cakiryusuftaha
fanlar lianli ise neden armory create kullanıyorsun l-connet kullansana

tamamen kaldırmanız lazım revounsteller yoksa indir oradan kaldır yazılımları yoksa bilgisayarda hala kalıyor. tüm hepsini sil temizce dediğim uygulamayla. sonra sadece l-connect indir

Bios dan format atıcam usb flaş bellek ile

Hala kalırmı

kurulumu farklı disklere yaptıksanız kalır c'ye yaptıysanız silinir

Tamamdır

Yine sorun yaşarsam kırayım mı ?
kırmayın bunlar yazılım çakışmasından olur genelde bende bezner sorunlar yaşamıştım. sıfırladığınızda armory create istermisiniz sorusunda reddetin armory kurmadan deneyeceğiz çünkü

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hocam valla son 1 haftamı zindan etti valo da cs de etmediğim küfürü pc ye ettim anlamadığım nokta ışıkları boşver değişirim sisteme ne oluyo

:)

Ekler

• 1000037377.webp
    1000037377.webp
    1 MB · Hit: 11
  • 1000037491.webp
    1000037491.webp
    3.5 MB · Hit: 12
  • 1000036960.webp
    1000036960.webp
    280.4 KB · Hit: 10
Hocam valla son 1 haftamı zindan etti valo da cs de etmediğim küfürü pc ye ettim anlamadığım nokta ışıkları boşver değişirim sisteme ne oluyo
wifi de mi sorun var başka ne sorun yaşıyorsun ki

Geri