Anakartım da sorun var

cakir0.1

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar anakartım Asus rog strix b550-f wifi II modeli dün akşam işlemci değiştim ryzen 5 5500 den ryzen 7 5700x e geçtim anakartım da bi problem var armoury crate uygulamasında rgb ışığı ayarladıktsn sonra biraz zaman geçince anakartım ışıkları seçtiğim ışıktan rgb ye dönüyor ve bağlantısı kopuyor sürekli yapıyor bunu nası çözerim

Ekler

• 1000036136.webp
    1000036136.webp
    1.8 MB · Hit: 48
Şu yazılıma bir bak bakayım. Kullanmadan önce Armory Crate dediğim yöntemle kaldır pc yeniden başlat.

Kral bunda da problem yaşıyorum aynısı oluyor bağlantısı kopuyor ışıkların sonra tekrar bağlanıyor

Demek ki sorun yazılımda değil. Ne zamandır sorun devam ediyor, ilk günden beri var mı? Kurulumu sen mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eski işlemcimde ara da bir yapardı kafaya takmazdım 2 akşam önce işlemciyi değiştim ve şimdi deli gibi yapıyor şu an format atıyorum son çare

anakar biosu güncel mi bu sorun güncel olmayan anakartlarda çok gözükür çünkü. ayrıca anakartın chipset driverlarını güncelle bence sorun ondan

Hocam her şey güncel chipset driver da olmadı bende format attım bios dan düzeldi ** pc si yani çok saçma

Hocam sorunun kaynağını buldum dün format attıktan sonra bende lianli fanlar vat onların kontrolcüsünü indirip kurdum ve yine yaptı kısaca sorun l-connect 3 aklınızda olsun

hocam yine aynı sorun baş gösterdi :)
kırcam yeminle

anakar biosu güncel mi bu sorun güncel olmayan anakartlarda çok gözükür çünkü. ayrıca anakartın chipset driverlarını güncelle bence sorun ondan
yine başladı ama bu sefer oyundayken ditroid oynarken yapıyor

başlattan ''olay görüntüleyici'yi aç kırmızı ile çıkan uyarı varsa bi ss at bakalım.

başlattan ''olay görüntüleyici'yi aç kırmızı ile çıkan uyarı varsa bi ss at bakalım.
Tamam

kral burası mı bu arada burdan geç düşüyor mesajlar instagrramdan eklesen daha iyi olur video atarım sorun için cakiryusuftaha lütfen

Ekler

• Olay Görüntüleyicisi 19.08.2025 21_49_21.webp
    Olay Görüntüleyicisi 19.08.2025 21_49_21.webp
    84.3 KB · Hit: 18
Son düzenleme:
özelden mesajlaşmıyorum hocam hem birisi aynı sorunu yaşarsa buradan belki çözüme ulaşabilir forumun amacı zaten bu

Tamam

kral burası mı bu arada burdan geç düşüyor mesajlar instagrramdan eklesen daha iyi olur video atarım sorun için cakiryusuftaha lütfen
evet özel görünümü seç

orada ayrıntılar kısmı var onu da atar mısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,150
Üyeler
189,565
Son üye
KonsolSevdalısı
Geri