İkinci el sıfır ayarında almak en mantıklısı pil 95 üstü çiziksiz33K bütçem var ve açıkcası İphone istiyorum ya 13 pro ama teşhir alıcam ya düz 13 teşhir yada sıfır 13 alıcam Hangisini Almak Daha mantıklıdır?
28 29 civarınaİkinci el sıfır ayarında almak en mantıklısı pil 95 üstü çiziksiz
16 enin de görünüşü kötü be hocamBütçe artırmaya çalış 16e al. 13 alınmaz
28 29 civara İphone 13 promu yoksa düz 13müİkinci el sıfır ayarında almak en mantıklısı pil 95 üstü çiziksiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
28 29 civarına
2. El 14 prolara bak hocam temiz denk gelirse telefonculardan kapalı kutu alma ama onlar toplama telefon33K bütçem var ve açıkcası İphone istiyorum ya 13 pro ama teşhir alıcam ya düz 13 teşhir yada sıfır 13 alıcam Hangisini Almak Daha mantıklıdır?
Hava olsun diye alıyosan al. 7bin lira farkla 2katı performans alıyosun +3 sene güncelleme16 enin de görünüşü kötü be hocam
28 29 civara İphone 13 promu yoksa düz 13mü
13 pro 28 29 a yok bütçe 37 38 e çıkarsa 13 pro da alınır pili değiştirilip kullanılır16 enin de görünüşü kötü be hocam
28 29 civara İphone 13 promu yoksa düz 13mü
kanka sıfırı zaten 33k felan 28 29 a ikinci el alana kadar13 pro 28 29 a yok bütçe 37 38 e çıkarsa 13 pro da alınır pili değiştirilip kullanılır
haklısınızda birazda dürüst olucam birazda görseli için alıyorum iphone u hocamHava olsun diye alıyosan al. 7bin lira farkla 2katı performans alıyosun +3 sene güncelleme
fiyat farkı çok be reis2. El 14 prolara bak hocam temiz denk gelirse telefonculardan kapalı kutu alma ama onlar toplama telefon
Alınmaz s24fe al her türlü daha iyikanka sıfırı zaten 33k felan 28 29 a ikinci el alana kadar
haklısınızda birazda dürüst olucam birazda görseli için alıyorum iphone u hocam
fiyat farkı çok be reis
samsung telefon hiç kullanmadım bide biraz önyargılıyım mesela samsung bana 1 2 yıl sonra yavaşlıcak bi telefon gibi geliyo iphone 3 4 sene yavaşlamıcak gibi bir telefon geliyoAlınmaz s24fe al her türlü daha iyi
13 pro üzermi hocam13 pro 28 29 a yok bütçe 37 38 e çıkarsa 13 pro da alınır pili değiştirilip kullanılır
Öyle bişey olmaz korkmanıza gerek yok s serisi gayet kaliteli iphone 13 artık eskidi 60hz ekranı 4gb ram falan bunlarla da zaten 2 seneye tırt olucak s24fe al kafan rahat olsun her türlü daha iyisamsung telefon hiç kullanmadım bide biraz önyargılıyım mesela samsung bana 1 2 yıl sonra yavaşlıcak bi telefon gibi geliyo iphone 3 4 sene yavaşlamıcak gibi bir telefon geliyo
13 pro üzermi hocam
yani 4 5 yıl götürürmü
Doğru söylüyon aynada kendini çekerken o çapraz kameranın gözükmesi lazım belki millet iphone 15 zanneder.haklısınızda birazda dürüst olucam birazda görseli için alıyorum iphone u hocam
İphone 13 bi iki seneye kasmaya başlıcaksamsung telefon hiç kullanmadım bide biraz önyargılıyım mesela samsung bana 1 2 yıl sonra yavaşlıcak bi telefon gibi geliyo iphone 3 4 sene yavaşlamıcak gibi bir telefon geliyo
13 pro üzermi hocam
yani 4 5 yıl götürürmü