alınr ama biraz daha biriktirebiliyosan ddr5 sistem toplasan daha uzun ömürlü olur senin için ve sistemin linkini atsan daha iyi olur kalitesiz markalardan almanı önermembeyler öğrenciyim bayadır para biriktiriyorum bilgisayar için bi sistem buldum butçeme uygun rx 7600 r5 5600 16gb ram 512gb ssd 23 000 tl alınır mı alınmaz dersenız alternatif olarak neyı dusunmelıyım?
beyler öğrenciyim bayadır para biriktiriyorum bilgisayar için bi sistem buldum butçeme uygun rx 7600 r5 5600 16gb ram 512gb ssd 23 000 tl alınır mı alınmaz dersenız alternatif olarak neyı dusunmelıyım?
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rx-7600-h610m-480gb-ssd-16gb-ram.html sen söyledikten sonra biraz daha arastırdım ve boyle bişey buldum sen ne dersinalınr ama biraz daha biriktirebiliyosan ddr5 sistem toplasan daha uzun ömürlü olur senin için ve sistemin linkini atsan daha iyi olur kalitesiz markalardan almanı önermem
aynısını gördüm gercekten monitörde 144 hz iyi bişey denk gelirse ve önerirse çok mutlu olurum saolBu daha iyi. Monitör vb. de önerelim mi?INTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Monitör için bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ayrıca mesaj yazıp hemen forumdan yok olmazsanız iyi olur.aynısını gördüm gercekten monitörde 144 hz iyi bişey denk gelirse ve önerirse çok mutlu olurum saol![]()
Monitör için bütçeniz nedir? Hangi oyunları oynuyorsunuz? Ayrıca mesaj yazıp hemen forumdan yok olmazsanız iyi olur.
FPS oyunları oynadığınız için size en uygunu bu:kusura bakmayın birdaha kaybolmam valorant cs2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum 5000 e kadar bi bütçe var
www.rampage.com.tr
Bu mesajımı en iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.Bu daha iyi. Monitör vb. de önerelim mi?INTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RX 7600 - H610M DRR5- 480GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
teşekkürler biraz daha biriktirip bu monitör alınabilir ayrıca en iyi cevap nasıl raporlanır bilmiyorum sitede yeniyimFPS oyunları oynadığınız için size en uygunu bu:
![]()
25 (24.5”) 300Hz 1ms Oyuncu Monitörü
Freesync/G-Sync Teknolojisi 300Hz Yüksek Yineleme Hızı FAST IPS Panel 1ms(MPRT) Düşük Gecikme Süresi 24.5 inç Ekran Boyutu 16.7 Milyon Renk DP1.2: 1920x1080 300Hz 1000:1 Kontrast Oranı ve 400 cd Parlaklık VESA Uyumluwww.rampage.com.tr
Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.
Bu mesajımı en iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.
O cevabıma gel, rapor et tuşu var oraya tıkla, en iyi cevap olarak işaretleyip raporla.teşekkürler biraz daha biriktirip bu monitör alınabilir ayrıca en iyi cevap nasıl raporlanır bilmiyorum sitede yeniyim
tamamdır hallediyorum teşekkürlerO cevabıma gel, rapor et tuşu var oraya tıkla, en iyi cevap olarak işaretleyip raporla.
mekanik %80 bi klavye önerin varmıdır 2000 ye kadarO cevabıma gel, rapor et tuşu var oraya tıkla, en iyi cevap olarak işaretleyip raporla.
Yeni konu açıp beni etiketleyin. Bu arada yaptınız değil mi?mekanik %80 bi klavye önerin varmıdır 2000 ye