ÖĞRENCİYİM BİLGİSAYAR ALACAĞIM 23 000 BÜTCE VAR

batustyss

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
23000
beyler öğrenciyim bayadır para biriktiriyorum bilgisayar için bi sistem buldum butçeme uygun rx 7600 r5 5600 16gb ram 512gb ssd 23 000 tl alınır mı alınmaz dersenız alternatif olarak neyı dusunmelıyım?

beyler öğrenciyim bayadır para biriktiriyorum bilgisayar için bi sistem buldum butçeme uygun rx 7600 r5 5600 16gb ram 512gb ssd 23 000 tl alınır mı alınmaz dersenız alternatif olarak neyı dusunmelıyım?
alınr ama biraz daha biriktirebiliyosan ddr5 sistem toplasan daha uzun ömürlü olur senin için ve sistemin linkini atsan daha iyi olur kalitesiz markalardan almanı önermem

Bu daha iyi. Monitör vb. de önerelim mi?

alınr ama biraz daha biriktirebiliyosan ddr5 sistem toplasan daha uzun ömürlü olur senin için ve sistemin linkini atsan daha iyi olur kalitesiz markalardan almanı önermem
https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-14400f-rx-7600-h610m-480gb-ssd-16gb-ram.html sen söyledikten sonra biraz daha arastırdım ve boyle bişey buldum sen ne dersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynısını gördüm gercekten monitörde 144 hz iyi bişey denk gelirse ve önerirse çok mutlu olurum saol :)

:D kusura bakmayın birdaha kaybolmam valorant cs2 gibi rekabetçi oyunlar oynuyorum 5000 e kadar bi bütçe var
FPS oyunları oynadığınız için size en uygunu bu:
Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.

Bu mesajımı en iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.

FPS oyunları oynadığınız için size en uygunu bu:
Gelir gelmez overdrive modunu yüksek yap.

Bu mesajımı en iyi cevap olarak raporlarsanız iyi olur.
teşekkürler biraz daha biriktirip bu monitör alınabilir ayrıca en iyi cevap nasıl raporlanır bilmiyorum sitede yeniyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,856
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri