bütçe ne demistinizlink atabilir misiniz? speed mousepad diye arastirirsam ilk onume cikani alirim ve dolandirilirim diye korkuyorum![]()
bütçe ne demistinizlink atabilir misiniz? speed mousepad diye arastirirsam ilk onume cikani alirim ve dolandirilirim diye korkuyorum![]()
1kbütçe ne demistiniz
1.3 veya 1.5kya cıkamaz mısınız
siz atin hocam ben biraz bakayim1.3 veya 1.5kya cıkamaz mısınız
siz atin hocam ben biraz bakayim
spirit of aim in siyahi yoksa blade y yi alayim.. sert taban sikinti cikarir mi?https://wraithesports.com/products/wraith-spirit-of-aim-mousepad?variant=47478471262401![]()
Wraith Blade Y Hard Mousepad
wraithesports.com
bu ikisini öneririm, Blade Y sert tabandır hocam bilginiz olsun İndirim koduda var Conlife kargo bedava oluyo
Çıkarmaz fakat alışma süreci olur 1-2 günspirit of aim in siyahi yoksa blade y yi alayim.. sert taban sikinti cikarir mi?
Çıkarmaz fakat alışma süreci olur 1-2 gün
valla ace serisi daha çok öneririm, Yüzeyi olsun poron tabakası olsun ace daha iyibu alinir mi hocam?![]()
KlasseGear Drakonos Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Drakonos Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 Mm E-sports Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kazi kazan var malum indirim var alabilirim