LGA 1700 anakart önerisi

Reaksiyon skoru
31
Merhaba LGA 1700 anakart önerecek varmı? Asus Asrock ve msi markaları arasında kararsız kaldım.

Tam modellerini at anlayan biri baksın sadece markadan anakart seçmek de mantıklı değil sonuçta.
Hangisi sizce?

Tamam teşekkürler. Şu an amd işlemcili laptoptan yazıyorum. Bana performanssız geldiği için intel seçtim.
Performans AMD veya intel olmasıyla alakalı değil. İşlemcinin modeline göre değişir o. Ayrıca tek performans etkileyen şey işlemci de değil, Ekran kartı ve ram de büyük bir etken. Laptop olması bile performansın daha kötü olması için bir sebep.
Bilgin olmadan sallamasyon bir karar vermek yerine biraz daha detay belirtip bilgisi olanlardan destek almalısın.
Şuanki laptop modelin tam olarak ne? Laptop neyde performanssız geliyor sana? Yeni alacağın sistem için bütçen ne?
AMD işlemciler son zamanlarda Intel işlemcilerden daha üstün onu da belirteyim

Performans AMD veya intel olmasıyla alakalı değil. İşlemcinin modeline göre değişir o. Ayrıca tek performans etkileyen şey işlemci de değil, Ekran kartı ve ram de büyük bir etken. Laptop olması bile performansın daha kötü olması için bir sebep.
Bilgin olmadan sallamasyon bir karar vermek yerine biraz daha detay belirtip bilgisi olanlardan destek almalısın.
Şuanki laptop modelin tam olarak ne? Laptop neyde performanssız geliyor sana? Yeni alacağın sistem için bütçen ne?
AMD işlemciler son zamanlarda Intel işlemcilerden daha üstün onu da belirteyim
Öncelikle ben sallamasyon yapmıyorum. Sadece fikrimi belirttim foruma.

Öncelikle ben sallamasyon yapmıyorum. Sadece fikrimi belirttim foruma.
Tamam sen çok Yüce bir ustasın bence hata falan da yapmazsın hayatında her zaman en doğru mükemmel seçimleri yaparsın, hiç kimseden yardım almana gerek yoktur da zaten senin.
yaptığın şey fikir belirtmek değil. Sen sadece anakart önerisi istemişsin ama kurduğun cümlelerden acemi olduğun belli ve başkalarından yardım almadan bir karara varmışsın. LGA 1700 hiç mantıklı bir yol değil ama açıklama istemiyorsun bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,658
Üyeler
185,144
Son üye
alisami_0
Geri