Wolwerine4422
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Merhaba LGA 1700 anakart önerecek varmı? Asus Asrock ve msi markaları arasında kararsız kaldım.
Tam modelleri de önemli ama MSI seviyorum ben genelde.Merhaba LGA 1700 anakart önerecek varmı? Asus Asrock ve msi markaları arasında kararsız kaldım.
Benim gönlümde msi'dan yana çünkü ejderhalara ilgim var ama kararsızım.Tam modelleri de önemli ama MSI seviyorum ben genelde.
Tam modellerini at anlayan biri baksın sadece markadan anakart seçmek de mantıklı değil sonuçta.Benim gönlümde msi'dan yana çünkü ejderhalara ilgim var ama kararsızım.
Tam modellerini at anlayan biri baksın sadece markadan anakart seçmek de mantıklı değil sonuçta.
işlemci ne olacak?![]()
Asrock H610M-HVS/M.2 R2.0 90-MXBJJ0-A0UAYZ Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
MSI PRO H610M-E DDR4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hangisi sizce?![]()
ASUS Prime H610M-E D4-CSM Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
İ512400Fişlemci ne olacak?
Asus al çift M2 slotu olduğu için, diğerlerinden biraz daha üst segment o.İ512400F
Tamam teşekkürler. Şu an amd işlemcili laptoptan yazıyorum. Bana performanssız geldiği için intel seçtim.Asus al çift M2 slotu olduğu için, diğerlerinden biraz daha üst segment o.
Performans AMD veya intel olmasıyla alakalı değil. İşlemcinin modeline göre değişir o. Ayrıca tek performans etkileyen şey işlemci de değil, Ekran kartı ve ram de büyük bir etken. Laptop olması bile performansın daha kötü olması için bir sebep.Tamam teşekkürler. Şu an amd işlemcili laptoptan yazıyorum. Bana performanssız geldiği için intel seçtim.
Öncelikle ben sallamasyon yapmıyorum. Sadece fikrimi belirttim foruma.Performans AMD veya intel olmasıyla alakalı değil. İşlemcinin modeline göre değişir o. Ayrıca tek performans etkileyen şey işlemci de değil, Ekran kartı ve ram de büyük bir etken. Laptop olması bile performansın daha kötü olması için bir sebep.
Bilgin olmadan sallamasyon bir karar vermek yerine biraz daha detay belirtip bilgisi olanlardan destek almalısın.
Şuanki laptop modelin tam olarak ne? Laptop neyde performanssız geliyor sana? Yeni alacağın sistem için bütçen ne?
AMD işlemciler son zamanlarda Intel işlemcilerden daha üstün onu da belirteyim
Tamam sen çok Yüce bir ustasın bence hata falan da yapmazsın hayatında her zaman en doğru mükemmel seçimleri yaparsın, hiç kimseden yardım almana gerek yoktur da zaten senin.Öncelikle ben sallamasyon yapmıyorum. Sadece fikrimi belirttim foruma.