5060 Mı 4060 Mı 3060 Mı

Anama sövdü(!) Dostum karta neden karşı olayım ya da neden taraftarı olayım. Bir ürün parasını ya hak eder ya da etmez. Ama 5060 rezil hiç var olmaması gereken bir kart. Açıklama istiyorsan google'a 5060 neden alınmaz ya da 5060 neden kötü yazarsan globalde 50 farklı konu bulursun. Eğer 10K'ya verselerdi fikrim değişirdi ama onu söyleyeyim.
ne yazık ki ekonomi ortada fiyatlar böyle, bana göre 1000 tl artık günümüzde hiçbir şey 0 fiyatlarına göre kıyaslayacaksak 1000 tl daha koyar en yenisini alırım güncelleme falan alır

ne yazık ki ekonomi ortada fiyatlar böyle bana göre 1000 tl artık günümüzde hiçbir şey 0 fiyatlarına göre kıyaslayacaksak 1000 tl daha koyar en yenisini alırım güncelleme falan alır
İyi kart kötü kart yoktur. Fiyatının hakkını veren vardır vermeyen var mıdır? Siz 5060'ı ne kadara alacaksınız?

kanka sen ne oyun oynadığını soyler misin ağırlıklı olarak cs2 valo mu

5060 al geç, dinleme diğerlerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

önceki mesajlari oku kendini forumun en iyi top 10 yardımcısı sanan herif 🤠
Beyninde kira vermeden yaşıyorum... Neyse yarın bir gün sorunun olursa etiketlersin, belki ilgilenirim :D

ulan kendin daha 3060ti 8 gb kullaniyorsun, 5060 her oyunda senin kartı tokatliyor çıkıpta burun kıvırma hakkın yok senin
Forumda hayranım olduğunu bilmiyordum şaka mı❤️ Bu arada 3060Ti ve üzerinden 2 jenerasyon geçmiş bir kartı kıyaslamak için nasıl bir bilgi birikiminin olduğunu ve yaşını tahmin etmem çok zor değil :D Bu arada ben 3060Ti kullanıyorum ve memnunum bugün istesem 5090 sistem dizerim ama neden yapayım ki? İhtiyaçlarımı belirleyecek olgunluğa ve yaşa ulaştım çok şükür. Bu arada kasa Carbide Air 540 sanırım 2014 senesinde aldım... Eğer aşağılamak istersen bence buradan başla :D

Forumda hayranım olduğunu bilmiyordum şaka mı❤️ Bu arada 3060Ti ve üzerinden 2 jenerasyon geçmiş bir kartı kıyaslamak için nasıl bir bilgi birikiminin olduğunu ve yaşını tahmin etmem çok zor değil :D Bu arada ben 3060Ti kullanıyorum ve memnunum bugün istesem 5090 sistem dizerim ama neden yapayım ki? İhtiyaçlarımı belirleyecek olgunluğa ve yaşa ulaştım çok şükür. Bu arada kasa Carbide Air 540 sanırım 2014 senesinde aldım... Eğer aşağılamak istersen bence buradan başla :D
kral adamın bahsettiği şey 0 fiyatları olarak 3060 ti ve 5060 aynı fiyat ama performans olarak 5060 daha iyi
2. el muhabbetine girmeden konusuyorum

Geri