Daha uyguna ararsanda bu var https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,936099303.htmlbeyaz klavye ve beyaz kasa arıyorum fp ve üzmiyecek önerilerinizi bekliyorum max bütce 2.5 k bir tanesi icin
Mchose çok daha iyi![]()
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha uyguna ararsanda bu var https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,936099303.html
bende apex pro gen 1 var bu mu daha iyi mchosemi üzermi yaniMchose çok daha iyi
apex prodan geçmeye değermi hocambende var kullanıyorum hocam bütçenizin biraz üstünde ama hem türkçe klavye hem de renkleri ve klavye kalitesi olarak güzel. ayrıca satıcısı amazon'un kendisi herhangi bir sorun sıkıntı çıkmaz ama çıkarsa sıkıntısız halledersin.Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
kasa olarak da bunu önerebilirim türk markasıdır çok çok iyi diyemem ama bütçenize en uygun bu var kasanın büyüklüğü ve hava akımı olarak en mantıklı bu.
![]()
zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gözünüzü seveyim şu zokoya türk markası demeyin artıkbende var kullanıyorum hocam bütçenizin biraz üstünde ama hem türkçe klavye hem de renkleri ve klavye kalitesi olarak güzel. ayrıca satıcısı amazon'un kendisi herhangi bir sorun sıkıntı çıkmaz ama çıkarsa sıkıntısız halledersin.Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula F75 Mekanik RGB TKL GrayWood V4 Switch Kablosuz Makrolu Hot Swap Türkçe Q Klavye Buz Mavisi : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
kasa olarak da bunu önerebilirim türk markasıdır çok çok iyi diyemem ama bütçenize en uygun bu var kasanın büyüklüğü ve hava akımı olarak en mantıklı bu.
![]()
zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası - Fiyatı, Yorumları
zoko Amiral White DK431 4x12 Cm ARGB Fanlı Mesh Panel Temperli Cam E-ATX Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Gözünüzü seveyim şu zokoya türk markası demeyin artıkDarkflash veya çin menşei ürünlere zoko markası basıp satıyor firma.
hocam steel series apex prodan machoseye gecilirmi bi cevap alamadim white istiyorum
aslında doğru darkflash'ın kasası rampage bile alıp logo basıp kullanmıştı bu kasayı ama en azından zoko logosunu basan firma baya satış sonrası destekte bulunuyor ondan öyle düşündüm bi an.Gözünüzü seveyim şu zokoya türk markası demeyin artıkDarkflash veya çin menşei ürünlere zoko markası basıp satıyor firma.
beyaz bir klavye ve tuş hissiyatı olarak çok farklılar ben 2.4ghz dongle ile kullanıyorum oyunlarda herhangi bir gecikme vesaire yaşamadım şarjı da hatırı sayılır derecede gidiyor yaklaşık 1 1.5 hafta boyunca kullanıyorum.apex prodan geçmeye değermi hocam
steel series apex prodan hissiyat olarak daha iyi o zaman konuda paylasilan klavye dogrumu cekeyim hemen oyle iseaslında doğru darkflash'ın kasası rampage bile alıp logo basıp kullanmıştı bu kasayı ama en azından zoko logosunu basan firma baya satış sonrası destekte bulunuyor ondan öyle düşündüm bi an.
beyaz bir klavye ve tuş hissiyatı olarak çok farklılar ben 2.4ghz dongle ile kullanıyorum oyunlarda herhangi bir gecikme vesaire yaşamadım şarjı da hatırı sayılır derecede gidiyor yaklaşık 1 1.5 hafta boyunca kullanıyorum.