Klavye önerebilir misiniz?

ThetaEpic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
170
Bütçe
1500
Arkadaşlar En fazla 1500TL bütçe ile oyuncu klavyesi önerebilir misiniz? Membran Mechanic sorun değil ikisi de olur ama yay sesi çıkartmayan kaliteli bir klavye olsun fps oyunları oynuyorum boyutu da sorun değil.

Arkadaşlar En fazla 1500TL bütçe ile oyuncu klavyesi önerebilir misiniz? Membran Mechanic sorun değil ikisi de olur ama yay sesi çıkartmayan kaliteli bir klavye olsun fps oyunları oynuyorum boyutu da sorun değil.
royal kludge r65

sinerji çok güvenli bir yer bende aynısını aldım 1400 e aldım ben

Uzun süre götürür değil mi hocam yay sesi falan çıkartmaz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

royal kludge r65
sinerji çok güvenli bir yer bende aynısını aldım 1400 e aldım ben

Hocam baktımda 1630 liraya denk geliyor kargo ile bütçemi aşıyor.

Uzun süre götürür değil mi hocam yay sesi falan çıkartmaz?
hayır dostum bunda linear cream switch var yani üst kalite ayrıca araştırabilirsin önden yağlanmış iç mkeanizması ve hot swap olmasınında yanında içinde switch çıkıyor yedek bir kaç tane MDA profili PBT keycapler çok kaliteli kötü diyebileceğim yanı elkin klavyeye alışı değilse gece sıkıntı olur keycapler ışık geçirmiyor

hayır dostum bunda linear cream switch var yani üst kalite ayrıca araştırabilirsin önden yağlanmış iç mkeanizması ve hot swap olmasınında yanında içinde switch çıkıyor yedek bir kaç tane MDA profili PBT keycapler çok kaliteli kötü diyebileceğim yanı elkin klavyeye alışı değilse gece sıkıntı olur keycapler ışık geçirmiyor
Yok alışık hocam ezberledim yerlerini sayende fiyatta sıkıntı var ya

Geri