Yardım Kasa yı fön makinasi ile temizlicemde hicbi tecrubem yok

Kasa yı fön makinasi ile temizlicemde hicbi tecrubem yok nasi temizleyebilirm
ucu sert olmayan bir fırça alın onunlada yavaş yavaş ana kartı temizlersiniz , psuyu kapatın fişi çekilmiş olsa bile , kasanın fanlarını hava tutarken döndürmeyin bozulabilir fanları sabitleyip öyle hava vurun ekran kartı için de geçerli , ekran kartını söküp öyle hava vurun sakın ama sakın sıcak havada vurmayın soğuk hava vurun ve yakından değil uzaktan vurun.

ucu sert olmayan bir fırça alın onunlada yavaş yavaş ana kartı temizlersiniz , psuyu kapatın fişi çekilmiş olsa bile , kasanın fanlarını hava tutarken döndürmeyin bozulabilir fanları sabitleyip öyle hava vurun ekran kartı için de geçerli , ekran kartını söküp öyle hava vurun sakın ama sakın sıcak havada vurmayın soğuk hava vurun ve yakından değil uzaktan vurun.
Teşekkürler

Kasa yı fön makinasi ile temizlicemde hicbi tecrubem yok nasi temizleyebilirm
Hocam ben bu ürünü kullanıyorum çok uzun zamandır.
Muadili Türkiye'de nedir gerçekten bilmediğim için bir şey diyemem ama DataVAC bulursanız önerebileceğim en iyisi bu. Müthiş etkili ve ürün güvenliği için çok iyi.

hava bvurulucaksa spreyleri var hava spreyi onlar iyidir

hiç bir şey olmaz 20 yıldır fön makinesiyle 15 kasamı 2-3 ayda bir temizlerim, hava tutarken fanları elinle tut dönmesin yeter

Geri